Share |

Zažijte dnes Večer jiného folku V Lese

repro k akci

Když se řekne folk, spousta lidí si představí akorát bandu trempů u táboráku nebo předrevoluční protestsongy. Jenže folk a písničkařina jsou žánry barevné, voňavé, svěží, inteligentní a rozdílné tak, jako se od sebe liší každý písničkář. Přijďte se přesvědčit.

V Café V Lese dnes vystoupí:

Tchei - Chan (acoustic) - zpěvák a kytarista kapely Killerpanda)
Jedno zkomolené příjmení, jedna kytara, jeden hlas, jeden pokus o to nahrát / zahrát si svépomocí pár milých písní a udělat tak radost sobě a všem těm, kteří vyjdou vstříc tónům znějícím zpod pokličky mého skromného "skicáře".

27 (psychedelic-acoustic)
Duo - Veronika-zpěv, housle, Ondřej-zpěv, akustická kytara.
Potkali se v potemnělém baru uprostřed velkoměsta v brzké ranní hodině, on - obklopen necudnými kráskami, ona - sedíc u výčepu v šatech, které na sobě ani nemusela mít, domluvili aniž by bylo potřeba cokoli říkat a odjeli odehrát svůj první společný koncert.

Kuba Alexa (acoustic) t
Charismatický písničkář, který je hlasem i myšlenkou projektu Quite Quiet se předvede ve své nejniternější poloze. Můžete se těšit na jemné a melodické písně ovlivněné anglosaskou hudební scénou.

Emozpěv (lo-fi folk)
Rozladěný písničkář z Nuslí předvede své emotivní písně z poslední doby. Můžete očekávat české zadumané texty s často až “básnickými” obrazy plnými neštěstí, nepochopení a nenaplněných lásek.

22.5. 20:00
Café V Lese

Praha

Vstupné: 60 Kč

http://vecerjinehofolku.cz/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.