Share |

Zakladatel Sonic Youth Thurston Moore, Dub FX a další posily Rock for People

The Bloody Beetroots, foto pořadatel akce

Máme pro vás nejnovější jména letošního ročníku ROCK FOR PEOPLE, kterými  jsou: zakladatel a klíčový člen legendárních Sonic Youth Thurston Moore, velmistr loopingu a beatboxu Dub FX, angličtí rockeři Lower Than Atlantis nebo post-punkoví Idles.

 
Thurston Moore dorazí i se svou all-star kapelou, ve které je kromě něj i jeho dávný parťák Steve Shelley u bicích, basistka Deb Googe, známá z My Bloody Valentine a druhý kytarista James Sedwars (Chrome Hoof, Guapo). A nepřijedou s prázdnou, 28. dubna totiž vyjde jeho nová deska Rock N Roll Consciousness, na které se podílel i producent Paul Epworth známý spoluprací se zpěvačkami Adele či Rihannou.
 
Rock for People, se uskuteční od 4. do 6. července 2017 v Hradci Králové. Příští týden festival zdražuje vstupenky, aktuální edice celofestivalových pasů je do 31. 3. 2017 v prodeji za cenu 1800 Kč.
 
Celkem na festivalu vystoupí přes 100 interpretů. V současné době jsou oznámeni Die Antwoord, Evanescence, Foster The People, Cage The Elephant, The Boody Beetroots LIVE, Dub FX, Marmozets, Slaves, Deez Nuts, Comeback Kid, Kraftklub, Moose Blood, Eskimo Callboy, Novelists, Imminence, Sam Alone & The Gravediggers, Lower Than Atlantis, The Picturebooks, Spring King, Tagada Jones, Northlane, Gomad!&Monster, Thurston Moore Group, Idles, Gasmac Gilmore či Kontrust.
 
 
 www.rockforpeople.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.