Share |

Yoga Sensation: Připravte se na pořádný příval energie a maraton jógy

 
 
 
Pro milovníky jógy je Yoga Sensation něco jako svátek. Červeným kroužkem vyznačený den 25. června 2016 slibuje nabitý cvičební program doplněný živou hudbou v prostorách pražského klubu SaSaZu. Akce je součástí dvoudenního fitness festivalu Reebok Fitness Sensation, na kterém si můžete kromě různých druhů jógy vyzkoušet i hodiny crossfitu, les mills a tance. Těm, kterým je jóga denním nebo třeba i týdenním chlebem, slibujeme, že na Yoga Sensation se najíte do sytosti.
 
Yoga Sensation navazuje na mimořádně úspěšný loňský ročník, který navštívilo 2400 lidí. Letošní ročník slibuje načerpání nové energie díky široké paletě jógových lekcí. Dvoudenní program rozdělili organizátoři do čtyř nabitých bloků. Ten páteční se jmenuje Fitness Party Hard a odstartuje v sedm hodin večer. Účastníci si při něm vyzkoušejí zejména nový program les mills a řadu fitness stylů a ultimátní trénink zápasníků americké UFC. Večer pak uzavře tajné překvapení. 
V sobotu od 9 do 17 hodin se v prostorách klubu SaSaZu odehraje Yoga Sensation. Akce nabídne různé druhy jógy, například Yin&Yang Flow Yoga, Focus Back Spirit Yoga a power jógu. Ke konci programu vystřídá cvičení asán hodina les mills.
Lekce povedou přední čeští i světoví instruktoři. Hlavními hvězdami budou třeba Patricia Thielemann a Sanna Yogini. Patricia Thielmann je zakladatelkou takzvané spirit jógy, kterou učí napříč kontinenty, a Sanna Yogini, lektorka až z dalekého Bali, se zaměřuje na propojení jógy a pilates. Novinku les mills, která se rychle stala oblíbenou metodou cvičení, protože spojuje sílu, vytrvalost a flexibilitu, představí Švédka Kristin Andersson. Dále festival nabídne tuzemskou jogínskou špičku, do které patří Zuzana Klingrová, Václav Krejčík, Jakub Šamberger a mnozí další.
Na Yoga Sensation naváže Yoga Party Night, unikátní spojení jógy, Djs a party atmosféry celý festival uzavře.
V rámci festivalu bude v soboru otevřena venkovní „Reebok Free Gym“, kde se mohou fyzicky zničit začátečníci i pokročilí fitness nadšenci, pro něž jsou naplánovány speciální tréninky pod vedením Zdeňka Weiga, průkopníka crossfitu v Čechách, a Američana Joeyho Scafidiho.
 
Pro více informací sledujte internetové stránky www.fitness-sensation.cz
a Facebook www.facebook.com/ReebokCzechRepublic.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.