Share |

Wedding Day 2015 v ECOsalonu Rolland Praha

foto: pořadatel akce

Plánujete svatbu a chcete ji mít moderní a na světové úrovni? Potom nemůžete vynechat Wedding Day 2015! ECOart SALON ROLLAND v pátek 27. 2. 2015 ukáže um svých kadeřníků na svatební kolekci Naturale weding art 2015. Ve svatebním uvidíte nejen herečku Andreu Kerestešovou a jejího partnera Mikoláše Růžičku, ale i modelku Báru Vida Kolářovou. Pokud máte rádi kontrolu nad akcemi, které plánujete a jste zvyklí mít vše na špičkové úrovni, rozhodnete se připravit si svatbu sami. Jak se však zorientovat na trhu nabízejícím nepřeberné množství firem nabízejících catering, květiny, šaty a účesy? Je to jednoduché. Vybrali jsme pro Vás to nejlepší . V průběhu celého dne máte možnost se setkat s nejlepšími kadeřníky, kosmetičkami, floristy i cukráři, kteří se Vám budou věnovat a vysvětlí Vám, co je pro vaši svatbu nejvhodnější.
 
Velké finále v 17hod! Prohlédnout si můžete hotové líčení, účesy i svatební šaty, které pro vás předvedou modelky a herečka Andrea Kerestešová. Svatební kolekci účesů a make-up pro tuto příležitost připraví ECOart SALON ROLLAND - první profesionální kadeřnický, kosmetický a masérský salón spojený s galerií, vzdělávacím centrem, showroomem a akademií Rolland. Salon nabízí svým zákazníkům maximální kvalitu jak při individuální salónní péči tak při uzavřených firemních beauty akcích. Pracuje se zde výhradně s organickou pleťovou a vlasovou kosmetikou francouzsko- italské značky Rolland. Zaměřuje se na kompletní vizážistické služby. Můžete si vybrat, zda přijdete do salonu nebo za Vámi přijede vizážistka domů.
 
WEDDING DAY 2015 propojuje několik partnerů s jediným cílem, kdy propojením poctivého a kvalitního řemesla s dobrým nápadem a pílí vznikají zajímavé výsledky. Chceme na trh přinést světové novinky ve svatebních trendech a ukázat kvalitu našich řemesel v plné parádě.
 
Nové trendy ve svatební floristice – kreativní tvorba ve stylu „Nature“ od Matflowers design. Květinový ateliér MATFLOWERS dESIGN pod vedením Martiny Černé poskytuje floristické služby na vysoké úrovni. Specializací ateliéru je svatební a eventová floristika, květinový servis pro firmy, hotely a restaurace a samozřejmě kamenné květinářství na pražských Vinohradech. Cílem MATFLOWERS dESIGN je nabídnout klientovi kreativní neokoukané řešení květinové výzdoby či originální kytici, osobní přístup, respektovat přírodu v celé její kráse.
 
Přední svatební salon Naive představí kolekci dámských svatebních šatů pro tuto sezónu Jesus Peiro. České zakázkové pánské krejčovství Galard oblékne do svých individuálních pánských oděvů ženichy. Specialista na „živé sladkosti“ Sweet of Raw, ochutnávka svatební war kolekce. O archivaci jedinečných zážitku se postarají fotografka Katesphotography a nápadité video od Mirek Žebrák.
 
pátek 27. 2. 2015
vstup volný, finále v 17:00 hod
ECOart SALON ROLLAND 
Francouzská 17, Praha 2, 120 00
Tel.: 725 783 123 
E-mail: rolland@rolland.cz

www.rolland.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.