Share |

Vyzkoušeli jsme: Kosmetické ošetření přístrojem HydraFacial

foto Quick Master Cosmetics

 
Nikdy jsem nechápala, proč se mezi "udělat si pěkný den" a "jít na kosmetické ošetření" klade rovnítko. Ležet dvě hodiny bez hnutí a nechat si od cizí pani "čistit pleť" mi připadá jako něco, co se absolvovat musí, abychom byly krásné jako obrázek, ale rozhodně to není nic, co půjdu dělat, když si budu opravdu chtít užít volný den.
Naštěstí se s tímhle problémem potýká větší část populace, než ta, která se lifestylovými časopisy nechala přesvědčit o tom, jak prima relax je nechat si roznípat obličej užvaněnou kosmetičkou. Proto se vědci v USA začali zaobírat myšlenkou, jak celý proces zjednodušit, zpříjemnit a hlavně zrychlit. Výsledkem je přístroj HydraFacial, který během třiceti minut dokáže bezbolestně provést čtyři procedury v jednom: čištění, exfoliaci, regeneraci a hydrataci.
Celou dobu procesu stroj zároveň vpravuje do pleti koncetrovaná séra, která jsou vhodná pro typ vaší pleti. 
V Praze přístroj najdete v salonu Quick Master Cosmetic v Panské 6. Pracují tu příjemné slečny, které pro užívání stroje oceněného prestižní cenu LNE Spa Best Machine 2011 prošly odborným školením u výrobce. Všechno vám vysvětlí, ale zároveň jsou natolik v klidu, že vám nebudou valit žádné klíny do hlavy. Netvrdím, že jsem našla místo, kde se kosmetické ošetření stalo zázračně relaxem, ale tohle funguje, neobtěžuje, a s pletí to dělá zázraky. Doporučuji. 
 
 
Quick Master Cosmetic
Panská 6, Praha 1
 
 
objednávky: 
 
tel. 724 075 531, skype QMC-PRAHA1

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.