Share |

Vyzkoušeli jsme: Britská kosmetika Heyland & Whittle

Další redakční testík.

Co to je: Kosmetika vyrobená převážně z britských přírodních produktů. My jsme na vyzkoušení dostali tělové mléko s citrusy a levandulí.
 
Jak to vypadá: Oldschoolově anglicky - tradiční barvy, fonty a celkově střízlivý design.
 
Co to dělá: To, co podobné produkty, tedy hydratuje, pěstí... elegantně.
 
Čím je to jiné: Výrobce se honosí tím, že H&W používá britská královská rodina. Nevíme, zda to znamená, že občas nějaká sestřenice dostane vzorek, nebo zda toho má plnou koupelnu přímo hlava státu, ale jako propagační hláška je to super.
 
Jak se to chová: Tělové mléko má příjemnou vůni i konzistenci. Dobře je tu trefen poměr mezi tím, aby "něco dělalo" (rozuměj učinilo pokožku hebčí), ale nemastilo moc, takže člověk pak nečeká hodinu, než se vše vstřebá. Naše levandulová lahvička obsahuje i kostival, který má zklidňovat - už mnoho let se v alternativní medicíně používá i na různé zhmožděniny a další úrazy.
 
Kolik to stojí: Ceny jsou podle očekávání nad průměrem, ale nejsou úplně kosmické.  Nečekali byste, že firma vyrábějící v malých sériích pro šlechtu bude dělat výrobky za 39, ne? Tělové mléko a tekuté lotiony na ruce stojí 489, tuhá mýdla kolem 200, tekutá 429.
 
Kde to koupíte: Online nebo v pasáži Rokoko, Václavské náměstí 38, Praha 1, veškeré informace a e-shop naleznete na www.abouthome.cz
 
Verdikt: Je to drahé, kvalitní a elegantní. Fajn  dárek pro oblíbenou tetu či šéfa nebo vytříbeně luxusní prvek vaší koupelny. Není důvod říci ne.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.