Share |

Vyzkoušeli jsme: 5týdenní kosmetický balíček Eco Salonu Rolland

foto Rolland

ECOart SALON ROLLAND nabízí kosmetické ošetření s názvem Face.Spa. Kromě jednorázových služeb má jednu specialitu, kteoru jsme dostali možnost vyzkoušet: 5týdenní balíček služeb. K čemu to je a jak to probíhá?
Jedná se o sérii 5 kosmetických ošetření. Každé trvá zhruba hodinu a půl a během 5 týdnů se kosmetička zaměří na řadu věcí - podle typu vaší pleti může jít o hydrataci, anti aging, posílení kapilár (proti žilkám) a další.
V příjemném salonu na Francouzské ulici (nad Náměstím Míru) vám nejdřív nabídnou pití a zeptají se vás na váš životní styl, zdraví, léky a alergie. Podle toho zvolí konkrétní přípravky a postupy. Pracují s organickou kosmetikou, takže se nemusíte bát zátěže pro pleť.
Následuje smaotné ošetření - čístění, masáž, maska dle potřeby, případně další doplňkové služby jako depilace, barvení řas a obočí. Zkušená a milá kosmetička vám vysvětlí, co a proč dělá, případně ošetření modifikuje, pokud vám něco nebude příjemné. Přípravky mile voní - rozdrcené bylinky nebo oleje a další výtažky jsou příjemné pleti i čichu. Až vše skončí, budete zrelaxovaní a v dobrém rozmaru. A za týen přijdete zas na trochu jiné ošetření s další maskou a sérem. Za pět neděl si na to tak zvyknete, že byste nejraději chodili na kosmetiku každý týden a ještě ty voňavé a zdravé věci samozřejmě používali denně doma.
Celkově je to příjemná a pro pleť jistě i zdravá kúra. Váš obličej, krk a dekolt se budou cítit lépe - zrelaxovaně, "napitě" a prostě v pohodě. Ať už se chcete s jarem trochu víc pěstit, nebo máte před nějakou zásadní akcí, tuhle vychytávku můžeme doporučit (i pro kluky!:).
 
Info, ceny atakdále:
ecosalonrolland.cz
www.facebook.com/Rolland


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.