Share |

Vyzkoušejte elegantní špunty Panasonic pro poslech ve vysokém rozlišení

foto: Panasonic

V kategorii sluchátek do uší uvádí Panasonic na trh dvě novinky s označením RP-HDE5M a RP-HDE3M. Tyto modely se vyznačují kvalitním zvukem ve vysokém rozlišení a impozantními technickými specifikacemi.
 
RP-HDE5M (stříbrná verze) / RP-HDE3M (černá verze)
Hudba ve vysokém rozlišení, jehož kvalita převyšuje běžné kompaktní disky, je čím dál populárnější. Nové modely sluchátek do uší Panasonic HDE5M a HDE3M nabízejí výjimečně kvalitní zvuk, který si posluchači mohou vychutnat nejen při domácím poslechu, ale prakticky kdekoliv a kdykoliv.
 
Vyšší model HDE5M působí díky hliníkovým konstrukčním prvkům mimořádně elegantně a sluchátka vypadají opravdu sofistikovaně. Toto konstrukční řešení není jen pouhým designovým zpestřením, ale má významný vliv i na kvalitu reprodukce – hliníková čepička a kryt potlačují nežádoucí vibrace.
 
Speciální péče byla věnována i HD měniči, který je tvořen několika vrstvami (Multi Layer Film), aby sluchátka produkoval jasný a skvěle prokreslený zvuk od nejnižších frekvencí až po ty nejvyšší v rozsahu 4 Hz – 45 kHz. Oba modely jsou vybaveny měniči o velikosti 11 mm s jedním magnetem navíc, který je umístěn zepředu. Magnetické pole s vyšší proudovou hustotou tak produkuje plný a silný zvuk. Oba modely využívají ergonomicky zdařilého provedení Axial Design, při němž veškerý zvuk směřuje přímo do zvukovodu. Velký důraz kladli výrobci i na uživatelské pohodlí. Sluchátka jsou malá, lehká a do uší výborně zapadnou. K dispozici je navíc pětice adaptérů pro různé tvary uší od velikosti XS po XL, takže můžete poslouchat celé hodiny bez přerušení a bez obav, že by vás sluchátka mohla nepříjemně tlačit.
 
Nové modely sluchátek Panasonic HDE5M a HDE3M jsou k dispozici za 3199 Kč a 2139 Kč.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.