Share |

VYUŽIJTE SVŮJ POTENCIÁL NAPLNO S REEBOK CROSSFIT NANO 7

foto: Rebook

Reebok představuje tréninkovou obuv CrossFit Nano 7, na jejímž vývoji se intenzivně podílela crossfitová komunita. I díky této spolupráci vznikla obuv, která svými vlastnostmi podpoří kondiční růst každého atleta.
 
Komplexnost Nano 7 umožňuje zvládnout jakýkoliv workout s naprostou lehkostí. Použitá NANOWEAVE technologie je zárukou komfortu a takových hodnot prodyšnosti, jakých nedosahovala žádná z předchozích generací této ikonické boty.
 
Mezi další technologie patří Powerlaunch, která je umístěna ve špičce a díky níž bota výborně sedne. Přispívá také ke skvělému přenosu sil a zároveň nohu chrání. Zesílená patní část dodává pocit stability a opory při jakémkoliv pohybu.
 
„Reebok chce přicházet s nejlepšími produkty pro fitness i CrossFit, proto nepřestáváme pracovat na vývoji nejuniverzálnější tréninkové boty,“ říká Judson Vancor, Global Director of Product značky Reebok. „S botou, která se stane esencí každého tréninku, chceme posílit naše spojení s crossfitovou komunitou a obhájit tak pozici nejlepší fitness značky.“
 
Stejně jako předchozí generace, také Nano 7 přichází s celou řadu inovací:
 

  • Zdokonalená konstrukce a střih – kvalitní opora přináší lepší výkony.
  • Rozšíření RopePro – pomáhá při šplhu na laně, zajišťuje trvanlivost a ochranu. Nyní se nachází také na střední části svršku, kde se gumový povrch stará o skvělou přilnavost.
  • Tlumení – absorbuje nárazy, díky čemuž je došlap při běhu i výskocích na bednu velmi pohodlný.

 
„Reebok chápe, že i ty nejmenší změny mohou znamenat největší rozdíl. Je skvělé, že každý rok můžeme být součástí vývojového týmu. Díky tomu víme, že vždy máme tu nejlepší botu, jakou je možné dostat,“ říká Katrin Davidsdottirová, šampionka  CrossFit Games 2015 a 2016.
 
Poprvé v historii si mohou crossfiteři pořídit nejnovější model Nano už v lednu a využít jej tak v prestižním závodě Reebok CrossFit Games Open.
 
V Česku je s uvedením Reebok CrossFit Nano 7 spojena sedmitýdenní Reebok CrossFit Výzva. Při ní sedm začátečníků trénuje pod vedením sedmi patronů z řad profesionálních koučů, závodníků a dalších crossfitových osobností. Jejich progres můžete sledovat na Instagramu pomocí hashtagu #ReebokCrossFitVyzva.
 
Nano 7 jsou k dostání na Reebok.cz a od 6. února také u vybraných prodejců za 3 499 Kč.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.