Share |

Výstava DEERKEROL: GOOD KID bude mít vernisáž už v pondělí!

poster: TVZEX CHRIST

18.4. 2016 – 7.5 2016, PO-PÁ 15-19
Czech Fashion Council PopUp Gallery (Senovážné nám. 18, Praha 1, zast. Jindřišská)
Vernisáž 18.4. 2016, 19:30 /FB EVENT/ /ROZHOVOR/
kurátorka: Olo Křížová

 
Autorská , „devadesátkově“ laděná výstava fotografií  DEERKEROL odstartuje vernisáží  v pondělí 18. dubna v prostorách Designbanky, v galerii Czech Fashion Council - pod vedením Olo Křížové. K vidění bude do 7. května.
 
Návštěvníci shlédnou celkem 26 fotografií. Expozice rozdělena do tří  bloků, které vzájemně korespondují. K vidění budou mimo jiné koncertní a městské snímky, převážně z Prahy. Těšit se můžete také na doprovodnou  výzdobu.
 
Vernisáž zahájí pianista, 1/3 kapely Noisy Pots, Michal Šupák! Každá správná opening party se neobejde bez welcome drinků. O ty se postará oblíbený Jägermeister se svým teamem.  Oficiální afterparty proběhně v Baru Coming Soon na Andělu, ta startuje ve 22:00. Vernisáž je přístupná široké veřejnosti, dresscode není nutný. Výstava bude prodejní.
 
#DEERKEROL #GOODKID #NEPRESTAVEJTELOVIT

O autorce:
DEERKEROL vl. Jménem Karolína Jedličková je fotografka, bloggerka a redaktorka nar. 12.3. 1990 v Dačicích. Nyní žije a pracuje  v Praze. Do tvorby se nejvíce  promítají 90. léta, ke kterým autorka inklinuje. Odrážejí také lásku k životu, hudbě,  přírodě, módě a technologiím. Blog: deerkerol.blogspot.com
 
 „Od mala jsem měla ráda barvy, světýlka, konfety, šusťákovky, časopisy, Colu ve skle a takový ty nesmysly, který k ničemu nejsou, ale jsou moc pěkný na pohled. Dodnes se těmihle věcmi obklopuji a žiju si svoje devadesátky dál. Mám štěstí, že jsem se narodila do tak super doby!I v roce 2016 přemlouvám svůj notebook, aby mi přehrál DOSácký hry nebo Return To Castle Wolfenstein.“ říká s úsměvem DEERKEROL

Akci podpořili: Protišedi, Czech Fashion Council, Jägermeister, Designbanka, Bar Coming Soon
Plakát vytvořil frontman kapely Smrtislav – TVZEX Christ. Rozhovor jsme s ním dělali TADY.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.