Share |

Výstava ČauČesko Tomáše Břínka a Martyho se blíží!

foto: pořadatel akce

Jedna z nejvlivnějších osobností českého Facebooku Tomáš Břínek, kterého znáte pod pseudonymem TMBK, se již podruhé spojila s Martinem Pohlem aka Martym, aby společně uspořádali výstavu, která dostala název ČauČesko.
 
Výstava bude probíhat od 1. 11., kdy bude v 18 hodin v kavárně Mlýnská na Kampě zahájena vernisáží, do konce listopadu a bude přístupná po celý měsíc zdarma. 
 
V přední části legendární umělecké kavárny Mlýnská vystaví svá nejlepší díla za uplynulý rok Martin Pohl (Marty). Kreslíř vtipů, režisér nekorektních filmů a videoklipů, bývalý herní vývojář a inženýr ekonomie, který je známý pro své tzv. „Martyho frky“ a také pod hudebním pseudonymem „Řezník“. 
 
Na Martyho naváže se svojí nekorektní politickou satirickou tvorbou TMBK. Představí své nejúspěšnější koláže, které parodují veškeré současné dění. Spoluautor knihy Továrna na debilno, jeden ze zakladatelů STAY ZMRD a známý provokatér si pro své fanoušky nachystal také několik překvapení, která chce do poslední chvíle držet v tajnosti. Můžeme však prozradit, že vůbec poprvé budou kromě koláží k vidění také plastiky. 

Výstava s názvem ČauČesko bude zahájena vernisáží 1. 11. 2017, která bude probíhat od 18 hodin v kavárně Mlýnská na Kampě.

/FB EVENT/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.