Share |

Vyrobte si vlastní produkt na přírodní bázi s Hænke

Začíná nova sezóna fytoterapeutických kurzů v Hænke Botanical Lab. Semináře s názvem PHYTOLAB vám představí fytoterapii, disciplínu založenou na vědeckých výzkumech i na tradiční medicíně. Během phytolabu zjistíte, jaké typy přírodních produktů existují, jaké jsou jejich léčivé vlastnosti a pod vedením odborníků se naučíte, jak je sami vyrobit a bezpečně využívat.
 
Seznámíte se taky s léčivými rostlinami, jejich vlastnostmi, tradičním využitím, i s tím, jaké jsou jejich blahodárné účinky i možná rizika spojená s jejich užíváním. V praktické části se potom naučíte, jak správně postupovat při výrobě, užívání a skladování produktů na přírodní bázi – a jeden takový si rovnou na místě vyrobíte.
 
Jednotlivé semináře trvají cca 1.5h - 2h a stojí  500 Kč za osobu.
 
ROZVRH NA ÚNOR A BŘEZEN
DÝCHACÍ CESTY - balzám na ucpaný nos: 6. února | 27. února
OCHRANA RUKOU - zimní balzám na suchou pokožku: 13. února | 20. února
RELAXACE - zklidňující balzám na svaly:  13. března | 20. března
 
/http://www.haenke.cz/blog_cz/phytolab ">WEB/
/FB EVENT/
 
Kromě phytolabu v Haenke od ledna fungují pravidelné late-night shopping večery, které se konají každý první pátek v měsíci (to tentokrát vychází na 2. února). A nezapomeňte taky, že zde kromě živých rostlin dostanete i výrobky českých designerů nebo související literaturu pro všechny ty, co zelený trend chytl natolik, že rostliny ve svém bytě už přestávají počítat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.