Share |

Vyhrajte zázračný kelímek od Oriflame!

foto Oriflame

Tentokrát pro vás máme soutěž o něco, co sami už léta adorujeme.
Firma Oriflame vyrábí už spoustu let jeden poměrně geniální produkt. Říká mu hrdě "zázračný kelímek", balí ho do obalů, jaké s epodobají babičkovským kelímkům na krémy z dávných dob, a může na něj být pyšná.
Zázračný kelímek obsahuje víceúčelový balzám na všemožné části lidského těla. Suché rty nebo ruce, oděrky, popáleniny a další trable, nos odřený od rýmy... atakdále atakdále. Jednoduché složení a kvalitní přírodní suroviny ve vhodné kombinaci působí, že tahle věc skutečně funguje. Pokud je vaše pleť dokonale zdravá, můžete ho jmenovat balzámem na rty nebo si s ním třeba uhladit obočí. Kromě klasické unisex verze je nyní na trhu i karamelová a a čokoládová:)
 
Odpovědi posílejte do 21.12. 2011. do 18:00 hodin na protisedi@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ ORIFLAME, vyhrávají první 3 lidé, kteří zašlou správné odpovědi.

Soutěžní otázka: Příští rok bude pro Oriflame jubilejní. Víte, jak dlouho bude tato švédská přírodní kosmetika na trhu?

 
Zázračný kelímek
 
Skoro každá firma má svůj bestseller aneb klíčový produkt či službu. Prostě věc, která převyšuje ostatní v nabídce počtem prodaných kusů, tržbami nebo povědomím u veřejnosti. Tyto výrobky se obvykle udrží na výsluní bez větších inovací nanejvýš pár let, pak se v nabídce objeví nový ještě lepší výrobek téhož a post nejlepšího je nenávratně pryč. Jsou ale výjimky…
Oriflame takového „hrdinu“ má. Jmenuje se Zázračný kelímek a bestsellerem je bezmála 45 let. Na trh byl uveden krátce poté, co byla švédská kosmetická společnost Oriflame v roce 1968 založena. Ze začátku se prodával jako oční krém, ale brzy se zjistilo, že zákazníci ho používají k odstranění řady specifických kosmetických problémů – zejména na velmi suchou pokožku. Proto se z kelímku stal víceúčelový balzám, který okamžitě řeší nejrůznější kosmetické problémy.
Zázračný kelímek je vyroben z přírodních látek, obsahuje lanolin a včelí vosk, které zvláčňují pokožku. Vytváří „ochranný štít“ proti úniku vlhkosti a chrání pokožku před dehydratací. Svou pozici bestselleru v sortimentu si dlouhodobě udržuje, přestože Oriflame uvádí na trh každoročně na 250 nových produktů.
V čem je ale kelímek tak výjimečný? Určitě díky svému složení, které je ideální pro ošetření popraskaných rtů, loktů, nehtových lůžek či jakýchkoliv suchých, hrubých a zanícených partií. Navíc, teď v čase Vánoc můžete vyzkoušet Zázračný kelímek s vůní čokolády. Zachovává si ty nej vlastnosti klasického kelímku, navíc příjemně voní a perfektně se hodí jako (nejen) vánoční dárek.
 
 

 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.