Share |

Vyhrajte vstup pro vás a vašeho hosta na Belzebass!

foto pořadatel akce

V sobotu se spojují dvě nejvýznamnější elektro crews v Praze, The Fakes a Bounce!Bounce! a do  Chapeau Rouge zvou v české premiéře pekelnou italskou dvojici BELZEBASS, která vás pozve na dobrodružství za pekelnou basovou linkou. Na electro stagi BELZEBASS doplní rezidentní party THE FAKES a BOUNCE!BOUNCE!. Spodní dubstepovou stage ovládne žhavý objev MR.PENISMAN z Německa a STIFLER SELECTA z kolektivu Dubsteblog s dalšími hosty. 
BELZEBASS a MR.PENISMAN a spol.
KDY: v sobotu 17. prosince 2011 od 21.00 hodin
KDE: CLASH!+BOUNCE!BOUNCE!, CHAPEAU ROUGE, Jakubská 2, Praha 1
Výhra: Volný vstup pro 2 osoby na sobotní vystoupení Belzebass v Chapeau Rouge.
 
Soutěžní otázka:
Ze kterého města pocházejí Belzebass?
 
Odpovědi posílejte do 17.12.2011 do 13:00 hodin na protisedi@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ BELZEBASS, vyhrává první správná odpověď.
 
 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.