Share |

Vyhrajte trička od Hard Rock Cafe

Máme pro vás soutěž o odvážná letní trička od Hard Rock Cafe. Jak je vyhrát?
Zodpovězte správně soutěžní otázku:
Pixie Lott vystoupila na olympijských hrách - ve kterém roce a kde?
Odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz  s předmětem SOUTEZ PIXIE LOTT, uveďte své celé jméno a adresu. První 2 správné odpovědi vyhrají tričko a festivalový náhrdelník od Hard Rock Café, soutěž končí 13.8. v 13 hodin.
 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
 
Tisková zpráva:
 
 
HARD ROCK CAFE PŘEDSTAVILO SPECIÁLNÍ FESTIVALOVÉ TRIČKO OD BRITSKÉ POPOVÉ HVĚZDY PIXIE LOTT
 
Hard Rock Cafe je známé svou pravidelnou spoluprací s různými ikonami hudebního nebe, které pro slavný řetězec vytvářejí speciální série triček. Nyní se značka spojila s britskou popovou hvězdou Pixie Lott a vznikla festivalová verze klasického Hard Rock trička.
 
Pixie, která poprvé prorazila v roce 2009 se singlem Mama Do, je všestranně talentovaná. Kromě zpěvu a textování se věnuje také tanci a herectví. Nedávno ji pak oslovila mezinárodní značka Hard Rock Cafe, aby pro ni zpěvačka navrhla letní festivalové triko. 
 
Klasický kousek z Rock Shopu řetězce tak získal zcela nový nádech, aby bezchybně doplnil festivalový outfit. Pixie nechala upravit střih, aby odpovídal uvolněné atmosféře na festivalech po celém světě, přibyly také květiny kolem známého loga. 
 
Tričko je k dostání v Rock Shopu Hard Rock Cafe Praha, bílá varianta za 650 Kč, růžová za 685 Kč.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.