Share |

Vyhrajte tílka a vouchery k filmu Nerve: Hra o život

foto z filmu

Právě dnes jde do kin film NERVE: Hra o život. Máme pro vás tílka s motivem filmu a také poukázky na lístky do kina!

 

O filmu:

Studentka střední školy, závislá uživatelka online her se ocitne v nebezpečné situaci, kdy každý její pohyb začíná být monitorován anonymní komunitou pozorovatelů.

Premiéra: 8.9.

Délka: 96 minut

Hrají: Emma Roberts, Dave Franco, Marko Caka, Doris McCarthy

Scénář: Jessica Sharzer

Kamera: Michael Simmonds

Producent: Anthony Katagas

Hudba: Rob Simonsen

Režie: Henry Joost, Ariel Schulman

 

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje postaa, kterou hraje Emma Roberts?

 

Odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz  s předmětem SOUTEZ NERVE, uveďte své celé jméno a adresu. Vyhrává prvních 5 správných odpovědí, soutěž končí 10.9.2016 ve 13 hodin.

 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.