Share |

Vyhrajte Pepsi bez kalorií a samonafukovací vaky

Pepsi přichází s novou variantou a k oslavě novinky je tu pro vás soutěž. Máme pro vás 3 lákavé balíčky.
V každém je modrý samonafukovací vak a plechovky Pepsi, hodnota jednoho je 1500 Kč.

 
 
O nové Pepsi bez kalorií
S létem přichází sezóna plavek a odhalujícího oblečení, s čímž souvisí snaha o odlehčení jídelníčku. Tento trend se týká i nápojů, proto značka Pepsi přichází s novou light variantou kolového nápoje, kterou si zaručeně zamilujete – Pepsi bez kalorií.  
Pepsi je na poli kolových nápojů stálice, se kterou nemůžete sáhnout vedle. Přes své výhradní postavení se snaží svým zákazníkům vycházet vstříc a nabízet jim stále nové produkty. Proto nyní přináší odlehčenou Pepsi bez kalorií, se kterou si můžete dopřát lahodnou osvěžující chuť bez výčitek svědomí. Novinku bez kalorií najdete na pultech obchodů nebo ji můžete během léta podrobit testu svých chuťových pohárků na některém z desítek míst po celé republice. Pepsi opět přichází s výjimečnou celonárodní roadshow a vy tak můžete tuto novinku bez kalorií vyzkoušet na vlastní kůži. Nedělejte kompromisy, staňte se součástí roadshow Souboj chuti, vyberte si některou ze zastávek a otestujte, jaký kolový nápoj je vaším favoritem. Více informací najdete na www.soubojchuti.cz.
 
Doporučená cena plechovky Pepsi bez kalorií s obsahem 0,33 l je 14,90 Kč.
 
Jak je vyhrát?
Doplňte správně definici: Kalorie je množství energie, které dokáže zvýšit teplotu 1 gramu vody ze 14,5 °C na ___.
 
Pište na souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ PEPSI. Soutěž končí 10.8.2017 ve 13 hodin. Vyhrávají první 3 správné odpovědi.  Uveďte celé jméno a adresu!
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

Soutěž byla zařazena do největšího českého katalogu soutěží o ceny České-soutěže.cz.
 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.