Share |

Vyhrajte lístky na Norské dřevo a vyberte si datum!

foto Aerofilms

Od 9. února poběží i v našich kinech film Norské dřevo podle knihy japonské spisovatelské hvězdy Harukiho Murakamiho. Premiéra je beznadějně vyprodaná. Jste smutní? Nebuďte. Máme pro vás lístky na další promítání!

Můžete vyhrát celkem 10 vstupenek na další uvedení Norského dřeva v kinech Aero a Světozor. Vyhrává prvních 10 správných odpovědí na otázku Ve kterém roce se narodil Haruki Murakami?

Odpovědi zasílejte mailem na protisedi@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ MURAKAMI. Uveďte, na které promítání chcete vstupenku, možnosti jsou následující:

Světozor: 10., 11., 13., 14.2. od 18.00.

Aero: 10.2. od 20.30, 22.2. od 20.30.

Více o filmu najdete na www.aerofilms.cz/filmy/148-Norske-drevo/

 

 

Zasláním e-mailu potvrzujete následující:

Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Sohlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdkyoli bezplatně na adrese správce odvolat.

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.