Share |

Vyhrajte lístky na koncert "hlasu Bonobo"!

Andreya Triana zazpívá už v pondělí Praze
foto archiv pořadatele

 

 

V pondělí 24. ledna vystoupí Andreya Triana v pražském Paláci Akropolis na první Conference roku 2011. Máme pro vás vstupenky.

 

Rodačka z Brightonu je aktuálně na prvním světovém turné čítajícím celé Spojené státy a Evropu. 

 

Trianina tvorba je úzce spjata se Simonem Greenem vulgo Bonobo. Objevil ji a od začátku je jejím producentem. Její debutové album vyšlo tři měsíce po koncertu s Bonobo v Praze. Andreya má tak zajímavý hlas a tak skvěle s ním pracuje, až se nechce věřit, že je samouk. Je jedno, jestli zpívá soul, folk nebo jazz, zní více než přesvědčivě v každé poloze.

 

Poprvé na sebe upozornila spoluprací s hiphopovým producentem Flying Lotus v jeho skladbě Tea Leaf Dancers. Singl vyšel v roce 2006 na Warp Records krátce poté, co se Triana a Flying Lotus seznámili na Red Bull Music Academy. Vokál zaujal Simona Greena, a tak přizval zpěvačku na turné po USA v Kanadě, následně spolu nahráli i jeho poslední desku Black Sands.

 

Dva z vás mohou vyhrát volný vstup na koncert. Pošlete nám mailem na protisedi@protisedi.cz správnou odpověď na otázku jaký je latinský název šimpanze bonobo.

 

Dva nejrychlejší vyhrávají. Předmětem budiž "soutez triana", uveďte své jméno a město, ze kterého jste. A užijte si tu hezkou muziku:-)

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.