Share |

Vyhrajte KULTURNÍ DIÁŘ

Kulturní diář 2017: Nové vydání je na světě
 
Kolekci stylových a pro mnohé nepostradatelných diářů českého papírnictví papelote doplňuje opět diář určený všem milovníkům divadla, filmu, výtvarného umění, hudby a knížek. Kulturní diář dostal i letos nový vzhled a je plný zajímavých tipů na kulturní vyžití v příštím roce. Do jeho příprav se tentokrát zapojilo více než 50 kulturních pořadatelů a institucí.
 
Již tradiční součástí Kulturního diáře je Kulturní přehled s chronologicky řazenými tipy na kulturní akce. Do tohoto vydání si jich našlo cestu více než 200 z celé republiky a lze mezi nimi najít hlavně výstavy, divadelní premiéry, festivaly, koncerty, přednášky a další. Je potěšující, že si do Kulturního diáře nachází cestu rok od roku více akcí z regionů.
 
Bonusovou součástí Kulturního diáře je tentokrát opět Kulturní tahák, tvořený mozaikou tipů na celý rok. Podle nejlepšího vědomí a svědomí zde redakce Kulturního diáře doporučuje knihy, hudební nahrávky, festivaly, filmy i divadelní představení, které je radno neminout. Tahák má praktický formát, který lze složit do kapsy a jít – nebo naopak rozložený vystavit na exponované místo a mít tak kulturní inspiraci na očích po celý rok. Na každý týden v Kulturním diáři vychází jako vždy dvoustrana: vlevo kalendář, vpravo místo na vše ostatní. S plánováním nejen kultury pomohou uživatelům osvědčené samolepky.
 
Kulturnímu diáři se i popáté dostalo krásného grafického zpracování studia papelote v mírně folklorním stylu: zářivě červenou doplňuje sytě modrá. Autorkou návrhu je Táňa Martincová, o sazbu se postarala Helena Kopecká. Kulturní diář bude v prodeji v e-shopu, v kamenném obchodě papelote a u vybraných prodejců od poloviny října, a to za oproti loňsku nezměněnou cenu 350 Kč.
 
 
Praktické informace: 
Web: www.kulturnidiar.cz
Facebook: https://www.facebook.com/kulturnidiar/
Twitter: https://twitter.com/kulturni_diar
Náklad: 1 000 ks
Koncová prodejní cena: 350 Kč 
Kde se prodává: http://www.papelote.cz/e-shop/ + kamenný obchod papelote + další 
prodejní místa po celé republice (http://www.papelote.cz/pages/kde-koupit/
 
JAK DIÁŘE VYHRÁT?
Zodpovězte správně soutěžní otázku:
Pokolikáté už vychází KULTURNÍ DIÁŘ?
Odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz  s předmětem SOUTEZ diar, uveďte své celé jméno a adresu. Vyhrávají první 3 správné odpovědi, soutěž končí 24.11.2016 ve 13 hodin.
 
 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.