Share |

Vyhrajte knihu Řiditel autobusu

Právě vyšla nová knížka The Tap Tap - Řiditel autobusu. 
Mapuje téměř dvacetiletou historii nevšední hudební skupiny The Tap Tap složené z tělesně postižených studentů a absolventů Jedličkova ústavu. Popisuje, jak si kapela krůček po krůčku prošlápla své místo v českém šoubyznysu až ke zlomu v podobě písně Řiditel autobusu, jejíž klip má na YouTube miliony zhlédnutí. Zábavně a výtvarně neotřele pojatá publikace dokumentuje významné akce v historii kapely a představuje jednotlivé členy, kteří vyznávají hesla jako „Sedíme si za svým“, „Jsme postižení muzikou“ nebo „Fňukat nikdy nebudem“. Čtenáři se dozvědí, jak to vypadá, když se třináct tělesně postižených, jeden autista a jeden nevidomý vydají k Mrtvému moři, co hudebníci zažili při koncertě na české ambasádě v Moskvě a proč kvůli nim zasedalo vedení pražského Dopravního podniku.
 

Knihu doprovází zpěvník nejlepších písní souboru a Almanach černého humoru, sbírka nejotrlejších českých kreslených vtipů o vozíčkářích.
"Ze svého prvního hraní s Tap Tapem se dodnes nemůžu vzpamatovat." - Dan Bárta
"Zpočátku se to jevilo, že žádají o výpomoc mne, ale pomoc jsem si odnášela já." - Eva Holubová
"Asi to bude znít divně, ale já jim závidím." - Tomáš Hanák

 
 

Formát: 275 x 211

Počet stran: 270

 

Máme pro vás 3 knížky. Jak je vyhrát?

Zodpovězte správně soutěžní otázku:

Jak se jmenuje kapelník The Tap Tap?

Odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz  s předmětem SOUTEZ RIDITEL, uveďte své celé jméno a adresu. Vyhrávají první 3 správné odpovědi, soutěž končí 11.11.2016 ve 13 hodin.

 

 

 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.