Share |

Vyhrajte CD The Black Lips!

Americká flower punková kapela Black Lips balancuje se svoji show na hranici legality. Dlouho očekávaný koncert pro pražské fanoušky proběhne v centru současného umění MeetFactory.

Každý, kdo The Black Lips viděl naživo, ví, že jejich show se často pohybují na hranici legality. Nazí se před diváky cítí zkrátka nejlépe, a jak trefně podotkla jedna z jejich fanynek, často vás nutí líbat na pódiu lidi, které byste neměli. „Je to tak trochu dětinské a nevinné. Jako orgie ve školce,“ zhodnotil nedávno své mejdany se smíchem zpěvák Cole Alexander.
Že má kapela ve skutečnosti k nevinnosti asi tak blízko jako Slunce k Neptunu, se můžete sami přesvědčit třeba jejím loňským klipem k songu Family Tree ze zmiňované poslední desky: http://www.youtube.com/watch?v=hKzmsgXz5GM

Můžete se přesvědčit v MeetFactory, 19. 7. 2012, začátek ve 20:30 hodin.

Jestli chcete vyhrát jejich CD, napište nám na protisedi@protisedi.cz, jak se jejich poslední album jmenuje.
Do předmětu pište SOUTĚŽ BLACK LIPS, vyhrává první správná odpověď. Soutěž končí 17. 7. v 17:00. Výherce bude kontaktován emailem.

Zasláním e-mailu potvrzujete následující: Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.