Share |

Vyhrajte brambůrky Lay's

Novinkou na trhu slaných pochutin jsou pikantní chipsy Lay’s Strong. Vybrat si můžete hned ze čtyř opravdu ostrých příchutí – Chilli & Lime, Hot Chicken Wings, Wasabi a Cheese&Jalapeno. Nové obaly záměrně připomínají pivní etikety. 
Úplnou novinkou na trhu jsou Lay’s Strong Hot Chicken Wings. Neexistuje nic, co by se k pivu hodilo více než chuť propečených kuřecích stehýnek. Pokud se vám nechce zrovna péct hromada kuřecích paliček, sáhněte po pytlíku Lay’s s touto příchutí. Pikantní chuť ohnivého kuřete skvěle uhasíte světlým ležákem.
Další z variant Lay’s Strong Chilli & Lime je dochucena pálivými chilli papričkami a limetkou. Chilli není nijak dramatické a zanechává v ústech příjemnou pikantní chuť. Navíc sladší a méně kyselý příbuzný citronu ostrou chuť papriček ještě zjemní.  Lehce pálivá chuť Lay’s Strong Chilli & Lime se perfektně hodí k tmavým pivům, což zajisté ocení i něžné pohlaví.
Pořádná nálož ostrosti se ukrývá v balíčku Lay’s Strong Wasabi, které nakopnou hned při prvním lupínku. Typická štiplavá chuť „japonského křenu“ se postupně vráží až do nosu. K této příchuti kromě klasického skvěle pasuje také řezané. 
Lay’s Strong Cheese&Jalapeno vám připomenou jednu z nejostřejších zemí světa - Mexiko. V opravdové mexické příchuti nesmí samozřejmě chybět typické ingredience - sýr cheddar a papričky jalapeño, které jsou v porovnání s chilli papričkami méně pálivé, ale i tak dokáží pořádně rozehřát. Pivo si k nim můžete dopřát tak, jak se pije v Mexiku, se solí, limetkou a ledem.
Lay’s Strong 77 g jsou v prodeji v běžných sítích hyper a super marketů za doporučenou prodejní cenu 24,90 Kč a Lay’s Strong 150 g za 38,90 Kč.
 
Vyhrajte hned 4 balíčky chipsů Lay's. 
Zodpovězte správně soutěžní otázku:
Ve kterém roce vznikla firma Lay’s?
Odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz  s předmětem SOUTEZ CHIPSY, uveďte své celé jméno a adresu. Vyhrávají první 3 správné odpovědi, soutěž končí 12.12.2016 ve 13 hodin. 
 
Výherce budeme kontaktovat mailem.
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
 
 

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.