Share |

Vyhrajte 2 lístky + kempování na skvělém OFF festivalu v Katowicích!

OFF FESTIVAL KATOWICE 2015 je i letos nabitý dobrými kapelami.
Kdo tam hraje? Mimo jiných třeba Run the Jewels, Sunn O))), The Julie Ruin, Patti Smith, iceage, Young Fathers, Xiu Xiu...
 
Akce se koná 7.-9.8. 2015 v Katowicích. Díky dobrým vztahům s organizátory jsme pro vás zajistili dva volné vstupy včetně kempování. Výherce si tedy bude moci vzít partnera či kamaráda a vyrazit na festival snů. 
Soutěžní otázky:
1) Na festivalu hraje Mick Harvey s jistým speciálním programem. Jakým?
2) Také Xiu Xiu připravili neobvyklý koncert - v čem bude zvláštní?
3) A do třetice, co připravuje na OFF Patti Smith? Nápověda: uslyšíme to od ní i v Praze.
 
Kdo jako první odpoví správně na všechny 3 otázky, získá 2 volné vstupy. Odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ OFF 2015. Soutěž končí 20.5.2015 v 13 hodin.

 

Lístky: https://en.offsklep.pl/
 
Zasláním e-mailu souhlasíte se zasíláním našeho newsletteru a potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Dále uděluji souhlas se zasíláním newsletteru www.protisedi.cz e-mailem. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat. 

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.