Share |

Vůně Vánoc v duchu tradice s HEYLAND & WHITTLE – britskou královskou kosmetikou s rodokmenem.

HEYLAND & WHITTLE jedinečná luxusní britská kosmetika u nás distribuovaná výhradně obchodem AboutHome přichází s vánočními inspiracemi. A to nejen na dekoraci, ale i dárky, či příjemnou relaxaci. 
Vůni Vánoc přímo k vám domů či do kanceláře přivane keramická aroma lampa ve stylovém retro – tradičním designu (499,-Kč). Stačí přidat pár kapek vonného oleje do vody a zapálit čajovou svíčku. Pak už jen zbývá užít si krásnou vůni podle vašeho výběru. HEYLAND & WHITTLE nabízí pár vonných olejíčků (219,-Kč), pořídit můžete i dárkové balení speciálně pro období svátků – aroma lampu spolu s olejíčkem s parfemací pomeranč a vánoční koření (739,-Kč).
K zapálené svíčce se dokonale hodí relaxační koupel. Tu si nejvíc užijete a vychutnáte díky šumivým koulím do koupele. Jsou geniální! Nevěříte? Zeptejte se těch, kteří už si na nich vypěstovali absolutní závislost, lépe však rovnou vyzkoušejte. Jsou geniální, jednoduché, efektní, báječné; obsahují bambucké máslo, které zanechává pokožku krásně jemnou a hydratovanou; příjemně provzdušní a ovoní každou koupel. Vkládejte do teplé vody, koule se snadno rozpustí a uvolní lístky, růží, květy levandule, chrpy či měsíčku lékařského – podle toho, kterou si vyberete. 
HEYLAND & WHITTLE nabízí několik různých variant balení – po třechšesti či sedmi koulích zabalených v luxusní papírové krabici či jako součást různých dárkových balení.
 
Náruživé milovníky Vánoc potěší určitě speciální vánoční mýdla v limitované edici s vůní citrusu a ovesné mouky s kořením. Zabalená v obalu s vánočním motivem pořídíte za 109,-Kč.
 
HEYLAND & WHITTLE je jedinečná britská kosmetika s rodokmenem. Pro její výrobu jsou užity ryze britské přírodní produkty. Vše je vyrobené s ohledem na tradici, styl a unikátnost, není divu, že HEYLAND & WHITTLE si vybrala k používání i britská královská rodina.
 
Příběh vzniku kosmetiky „s erbem“ HEYLAND & WHITTLE:
Manželé Paddy Heyland a Ursula Whittle spojili v roce 2003 svá jména s rodinným erbem (které se datuje k Bitvě u Waterloo) a začali ručně vyrábět mýdla podle starých výrobních postupů. Inspirací jim byla nádherná krajina v okolí jejich farmy v hrabství Surrey v jihovýchodní Anglii. Mýdla dodnes obsahují jen ty nejlepší ingredience. Postupem času manželé rozšířili produkty na tělovou řadu a také na interiérové vůně. Esenciální oleje kombinují s bylinkami a kořením a vytvářejí jedinečné produkty, které neobsahují parabeny ani sulfáty. Mezi nejoblíbenější výrobky patří řada NEROLI & ROSE a CITRUS & LAVENDER či nejnovější GREENTEA & GRAPEFRUIT.
 
MUST HAVE! HEYLAND & WHITTLE – HAND MADE IN ENGLAND.  
www.abouthome.cz
www.heylandandwhittle.co.uk

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.