Share |

Volcom otevře první prodejnu v Praze

Nová prodejna Volcom v centru Prahy

Celosvětová síť oficiálních Volcom stores dosud nesahala dále, než k našim západním sousedům. To se však změní již 26. 9. 2017, kdy se v samotném centru Prahy otevře zbrusu nová prodejna Volcom Store Prague, která bude součástí celosvětového řetězce oficiálních Volcom obchodů. 
Prodejna Volcom store Prague nabídne kompletní sortiment aktuálních kolekcí Volcom (Lifestyle, Snow, Gore-tex,…), který bude v pravidelných měsíčních intervalech obměňován. Na své si tak přijdou nejen milovníci lifestyle módy fashion designu, ale také skateboardisté, snowboardisté, freestyle lyžaři, děti, či surfaři…

Devizou obchodu budou také originální kousky Volcom, designově určené pouze pro český trh. Tyto produkty nebudou k sehnání nikde jinde na světě, pouze ve Volcom store Prague v limitovaných množstvích.

Prodejna bude otevřena dne 26. 9. 2017 v Revoluční č. 5 na Praze 1 od 11 do 16 hodin. Následně bude otevřena každý všední den od 11 do 19 hodin, soboty pak od 11 do 17 hodin. Novinky a informace naleznete na www.volcom.com/store-locator.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.