Share |

Vleky se v Livignu rozjedou na začátku prosince

Skipass zdarma, 115 km perfektně upravených sjezdovek ve výšce od 1 800 do 2 900 m nad mořem, pestrá a vytříbená gastronomie, aktivity pro rodiny s dětmi, snowparky, úchvatné alpské scenérie a nejvýše položené relaxační centrum v Evropě. To je italské Livigno, které zimní sezónu letos zahájí 1. prosince.
 
V Livignu si na své přijde každý lyžař či snowboardista. Svahy Alta Valtelliny nabízí sjezdovky všech typů, 12 černých na severní straně Mottolina pro nadšence rychlých jízd a 37 červených a 29 modrých pro pohodáře na svahu i rodiny s dětmi. Navíc je velmi nepravděpodobné, že by areál trápil během sezóny nedostatek sněhu. Livigno je známé tím, že v zimě zde hodně sněží, a proto o kvalitní prašan není nouze. Velkou devizou jsou i silná sněžná děla, která se v případě potřeby postarají o sněhovou pokrývku až 80 % povrchu areálu.
 
Livigno je lákadlem i pro milovníky freeridu. Na stránkách www.livigno.eu funguje lavinové zpravodajství společně s informacemi, kam se vydat za nejlepším sněhem. Chcete-li zažít neopakovatelný zážitek, určitě nevynechejte heliskiing, kdy se vrtulníkem dostanete během pár minut na panenské svahy vysoko od civilizace.  
 
Nový "kabriolet" na Carosello 3000
Na Carosello 3000 v oblasti San Rocco je na lyžaře připravena jedna novinka, a to v podobě nové gondoly, díky níž bude lyžování na této horské straně rychlejší a pohodlnější.
 
Livigno není místem zaslíbeným pouze pro vyznavače jízdy z kopce. Pamatují v něm také na běžkaře, pro něž se areál otevřel s předstihem už v polovině října.
 
Populární Skipass zdarma na delší dobu
Zájem lyžařů o oblíbený Skipass Free neustále stoupá, proto středisko v letošní sezóně přichází s prodloužením doby, v níž se dá bezplatných skipassů využít. Skippass zdarma tak získáte při rezervaci ubytování ve vybraných hotelech a penzionech před Vánoci v termínu od 1. do 22. prosince 2017 a dále na jaře od 7. dubna do 1. května 2018.
 
Dopřejte si výhodnou předvánoční či jarní dovolenou v prostředí dechberoucích horských scenérií s dostatkem sněhu, skutečné atmosféry a tradičního italského jídla.

/WEB/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.