Share |

VÍTEJTE NA PALUBĚ CONVERSE a VINCE STAPLESE

Converse oslava Vince Staplese a jeho alba Big Fish Theory.
 
Americký rapper Vince Staples vydal jedno z nejvíce diskutovaných alb loňského roku s názvem „Big Fish Theory“ a jako bonus si k němu nadělil spolupráci s Converse. Společně vytvořili originální merch pro jeho crew k Life Aquatic Tour. Nyní se tato fresh limitka Converse x Vince Staples Chuck 70 poprvé dostává i k jeho fanouškům.
 
Kooperace Converse a Vince Staplese rozhodně není novinkou. Tento 24letý rapper obouvá Chucky od svých školních let a s americkou značkou spolupracuje dlouhodobě. Nové kolabo je přímo inspirováno  Vincovým úspěšným počinem „Big Fish Theory“. Motivy tohoto alba se rozehrávají na celé kolekci včetně volby kontrastních barev černé a oranžové.
Plátěné vysoké a nízké Chucky 70 mají originální průsvitnou podrážku, která odkazuje na obal alba se zlatou rybičkou. Na obou modelech je po straně vyšité rapperovo jméno a na patě pak 3D print „SEA“ jako odkaz na Vincovu značku a jeho úspěšnou Beats 1 Radio Show. Kotníkové variantě pak bylo dopřáno ještě jednoho extra detailu v podobě výrazného nápisu „Big Fish“ na jazyku.

 
Kolekce tenisek Converse x Vince Staples Chuck 70 je k dostání na converse.com a každým dnem bude exkluzivně v prodejnách Queens (Praha, Brno, Ostrava).
 
Dostupné barvy: Black, Orange

 

 
 
Více o aktuálních kolekcích Converse - http://www.conversecz.com .
 
O CONVERSE:
 
V některých ohledech nás znáš. Converse vyrábí Chuck Taylor All Star a One Star tenisky už po více než jedno století a nyní pracuje na vytvoření nové streetové klasiky. To, co nosíš je inspirováno sportem, ulicí a kulturou, Converse to sleduje a redefinuje s tebou. Když obouváš Converse, vytváříš autentický pouliční styl, a to jednoduše tím, že jsi sám sebou. Nezáleží na tom, zda má Chucky na sobě sedmdesátiletá basketbalová legenda na obrázku v knize nebo jsou k vidění na tobě na ulici, Chucky byly vždy “na pohodu”…protože je nosíš právě ty. Nevíme, jakou cestou se vydáš, ale jedno je jisté, že Converse vezmeš na tu cestu s tebou.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.