Share |

Víte co je to NAMM?

foto: NAMM

Americká National Association of Music Merchants funguje od roku 1901, jako nezisková asociace sdružující americké i mezinárodní výrobce a distributory produktů hudebního průmyslu. Asociace pořádá pravidelně v lednu veletrh NAMM SHOW, který se letos koná ve dnech 19. – 22. 1. 2017, Anaheim, California. Veletrh je považován, spolu s Musikmesse, Frankfurt, za největší akci svého druhu pro hudební průmysl, s přezdívkou hudební Super Bowl. Setkání má především obchodní charakter, ale jeho součástí jsou i hudební vystoupení, prezentace, školy a další umělecké aktivity. Vystavovatelé však na veletrhu prezentují především technologické novinky a vývojové směry v oboru hudebních nástrojů a vybavení, určující technologický směr. /WEB/

Asociace a jí pořádané akce neslouží pouze obchodním účelům. NAMM sebe definuje  jako prostor pro setkání lidí, kteří hledají nejnovější inovace v oblasti hudebních produktů, záznamové techniky, ozvučení a osvětlení a současně její aktivity a programy směřují i k podpoře muzicírování lidí všech věkových kategorií.
 
Součástí veletrhu bývají prezentace jednotlivých vystavovatelů s hudebníky, kteří jejich nástroje používají. Dne 20. 1. 2017 v 15:00 hod. bude na stánku SCHECTER GUITARS Al Jourgensen podepisovat signovaný model vlastní kytary TRITON.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.