Share |

Víkendový festival Winter arena 2016 rozproudí českou zimu v indiánském stylu!

 

Kdo tvrdí, že zima v Čechách za nic nestojí, ať zůstane schovaný doma v prošoupaných bačkorách u rozpáleného topení. Už třetí ročník dvoudenního multižánrového festivalu Winter arena, akce plné adrenalinových zimních sportů, hudby a ledově namraženého Jägermeisteru, to za pár dnů roztočí ve velkém stylu.

Ve dne sport, adrenalin, závody a soutěže o ceny, v noci skvělá párty pod širým nebem. Winter arena je tu zase, aby oslavila zimní sezónu na českých horách. Tentokrát ale opustila ski areál Klínovec, kam v minulých letech mířilo přes více než tisíc fanoušků, a vybrala si nové místo konání. Letos s sebou včetně prkna zabalte své nejlepší mokasíny, napěchujte dýmku míru a s pokřikem vyrazte do Pece pod Sněžkou.

Akce vypukne o víkendu 12. – 13. února. Vyslužte si ostruhy na snb&freeski závodech, kde kdokoliv z vás může závodit o 20 tisíc korun a hodnotné ceny od partnerů festivalu. Startovné je jen stovku. Čeká vás stanové městečko, coaching a v sobotu i oficiální otevření snowparku Pec pod Sněžkou. V noci ale jen tak nepůjdete spát, protože chytíte nakažlivou horečku páteční a sobotní noci díky bohatému hudebnímu nářezu.

Electro house, dnb, 2-step, funk, nebo jazz vám rozproudí krev v těle - vystoupí zahraniční legenda breakbeatu Krafty Krutz z ostrovního království, český unikát hiphopové scény James Cole, Prago Union, nebo také trojice DJs z projektu Jäger Vibes NobodyListen, N´zym a také Akvamen.

Vstup na tuhle unikátní akci ulovíte přes GoOut - za dvoudenní vstup zaplatíte 390,- Kč, kromě toho je v prodeji omezený počet festivalových balíčků, které zahrnují ubytování, vstup na párty a pro zájemce i skipass. To vše od 1490,- Kč. Pro více informací proto navštivte zavčasu web Winterarena.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.