Share |

Více sukní na mužích! Nebo ne?

foto archiv Petra H.

Sukně na mužích v našich zemích nemají moc tradici, ale postupně se nacházejí odvážlivci, kteří je ocení.

Ve Skotsku je nošení kiltu běžné a pánové umějí sukni zkombinovat s kdečím, ať už k ní mají tradiční vlněné podkolenky, nebo ne. U nás občas člověk vidí sukni na nějakém goth rockerovi, ale obecně je kilt spíš výjimka. Přitom neplatí, že by sukně byla jen pro mladiné a nemužné týpky. Petr H., kterého vidíte na fotce, už ji nosí léta. Jaké nasbíral zkušenosti?

"Materiál je nějaká umělotina, ale nosí se to velmi příjemně. Musel jsem se naučit nějaké holčičí triky (například přejet si rukou po prdeli, když si sedám, jinak sedám holou prdelí), ale to je jen otázka zvyku. Obzvlášť v horkých dnech je to příjemné. Zapínání jednoduché, na cvočky, předek to kreje slušně, větru odolává v pohodě a rychle se nandavá i sundavá. 

Praní jednoduché, žehlit se nemusí, stačí jen rozložit někde naplocho nebo pověsit. Chce to pořádný pásek, bez něj to není ono. Mají i střih pro lidi s obřím pupkem, ale jako majiteli průměrného pupku mi stačil ten normální. Mám ho 4 roky, nosím každé léto a nejeví známky opotřebení. Ty kapsy jsou velké a praktické. 

Co se nákupu týče - bez problémů mi to poslali sem do Čech. Začínám přemýšlet o koupi ještě jednoho, toho pracovního. 

Pokud vám nevadí, že na vás lidi civí (a překvapivě se nejčastěji dávají do řeči důchodkyně), rozhodně doporučuju."

Petrův kilt je z eshopu specializovaného výrobce Utilikilts, který najdete na www.utilikilts.com. U nás má slušný sortiment pánských sukní třeba Nosferatu - zde.

Pokud máte nějaké fotky mužů v sukních, nebojte se nám je poslat - mail je protisedi@protisedi.cz!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.