Share |

The Vibrators a Plexis dnes večer v Lucerně

repro k akci

Dnes propukne v Lucerna Music Baru pravý punkový nářez! V rámci evropského turné přijede britská punková legenda The Vibrators, která se pohybuje na scéně už téměř 40 let. Jako speciální hosty si vybrali českou punk-rockovou skupinu Plexis a mladou punk-rock’n’roll partu Dreadrot.

The Vibrators, kteří v únoru oslaví 37. narozeniny, stáli u zrodu punkové vlny ve Velké Británii. Už od svého vzniku v roce 1976 neúnavně koncertují a více jak stovka koncertů ročně jim nedělá žádný problém. Mají za sebou téměř dvě desítky alb a řadu singlů, které bodovaly v nezávislých hitparádách. Jejich písničky hráli The Exploited, kteří dokonce po tracku Troops of Tomorrow pojmenovali svoje album, UK Subs, REM a další. Současnou sestavu The Vibrators tvoří John „Eddie“ Edwards, Pete Honkamaki a Nigel Bennett.

Punk-rocková banda Plexis funguje na české scéně už od roku 1984, kdy jí založil současný frontman Petr Hošek. V kapele se během její existence vystřídala spousta muzikantů, v současnosti hraje ve složení Petr Hošek (zpěv, basa), Dušan Lébl (zpěv, kytara) a Martin Švec (bicí). Plexis má za sebou 6 řadových alb a několik DVD. Aktuální deska Vohul to! vyšla v roce 2011.

Dreadrot vydali v roce 2006 své debutové album There Must Be a Solution, se kterým sjezdili spoustu koncertů po celé zemi a předskakovali například Misfits nebo Sick Of It All. Pak přišly radikální personální změny na postu zpěváka a basáka a tím se změnil i styl hudby směrem k melodickým linkám, punk rockovým aranžím a energickému pódiovému projevu se sbory. Jejich současný styl je zvěčněn na aktuálním albu Courage To Stay (2010).

Vstupenky jsou v předprodeji za 200 Kč na pokladně Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatky prodejce. Vstupenky můžete pohodlně zakoupit online přímo na webu klubu http://lucerna.musicbar.cz/vstupenky a Facebooku http://on.fb.me/S0F7in. Cena na místě 250 Kč.

Video: http://youtu.be/kvhhEwmIJK4

www.thevibrators.com

www.plexis.ic.cz

www.bandzone.cz/dreadrot

www.musicbar.cz

www.dsmacku.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.