Share |

Vernisáž, kolekce účesů, tančírna, catering, víno. Zdarma. V Rollandu.

# Představení vlasové kolekce "Oway ROLLAND CZECH HAIR COLLECTION 2016 H-OUD"
11.5.2016, Francouzská 17, P2

# Collection by: Jindřich Machuta
# Art: Lu JinDrak Skřivánková
# Fashion: Jaroslava Jindrakova
# Tančírna & DJs: DJ IM Cyber, Identic a Vanko Tomas 
# Catering: Bistro 8
# Wine: La Randa
# Photo: Sabina Smékal Photography
# Vstup zdarma

OWAY ROLLAND se svou ACADEMY ROLLAND, SHOWROOMEM ROLLAND a kadeřnictvím ECOart SALON ROLLAND není jen místo, kde najdete prémiovou vlasovou a tělovou organickou kosmetikou, ale naše prostory jsou také uměleckou galerií a showroomem pro cokoliv, co s krásou souvisí. „Od 11.5.2016 tak na sebe budou moci hosté salonu nechat působit obrazy Lucie Jindrák Skřivánkové, zatímco se kadeřník bude starat o jejich novou barvu nebo účes.

Představení vlasové kolekce " Oway ROLLAND CZECH HAIR COLLECTION 2016 H-OUD" by Jindřich Machuta a zahájení vernisáže obrazů "The street view of Mongolia mountains and others" se uskuteční 11.5.2016 od 18 hodin v Rolland CZ.

LJS - výtvarnice Lu JinDrak Skřivánková je jedna z nejvýraznějších současných českých malířek nejmladší generace. Zaobírá ve své malířské tvorbě především architekturou. V Eco Salon Rolland představí své nové prace na papíře a také obrazy s dominující červenou barvou. 

JJ - módní návrhářka Jaroslava Jindrakova se věnuje tvorbě oděvů, které se vyznačují nadčasovými střihy a prvky minimalismu.Módní kolekce tvoří pod svou značkou JJ.

Hudebu a skvělou atmosféru zajistí DJs
18:00 - 20:00 DJ IM Cyber & Vanko Tomas
20:00 - 22:00 dvojice DJs IDENTIC - https://www.mixcloud.com/identic/identic-undr-bar-promo-04-2015/

Bistro 8 - poctivé domácí občerstvení. Úsměv na tváři vám vykouzlí srdcem připravené domácí dobroty , které zde budou k dostání a ochutnání. 

La Randa - vinařské zpestření. V průběhu vernisáže si budete moci zakoupit lahodná česká vína z Čejkovic vinařství Šamšula a italská vína z oblasti Lombardie.

VSTUP ZDARMA!!!

Showroom & Academy ECOart SALON ROLLAND
Francouzská 17, Praha 2, 120 00
tel.: +420 725 783 123, www.rolland.cz

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.