Share |

Velká soutěž: Stylový mikrosystém Panasonic

Máme pro vás soutěž o krásnou věc: Panasonic vám věnuje stylový mikrosystém SC-HC400EG-A, poslední výkřik spotřebitelské techniky, který v tuto chvíli ještě ani není na trhu.
 
 
Stylový mikrosystém Panasonic SC-HC400EG-A, to je kombinace dynamického zvuku s elegantním vzhledem, to je hi-fi systém Panasonic SC-HC400EG-A. Díky čistým liniím a tenkému provedení vypadá velmi atraktivně. Jasný a dynamický zvuk zajišťuje digitální zesilovač, který je srdcem celého systému. Ploché provedení tohoto hi-fi systému a moderní modrá barva, z něj dělají ideální doplněk jakéhokoli interiéru v jakémkoli stylu. Můžete si pouštět cédéčka i streamovat, nebo využít hudby USB. Funkcí je ještě spousta!
Podrobnější specifikace najdete na webu výrobce.
Doporučená cena: 5000 Kč
Jak ho vyhrát?
Zodpovězte správně všechny soutěžní otázky a buďte první, kdo nám napíše správné odpovědi na souteze@protisedi.cz. 
Uveďte celé jméno a adresu, na kterou vám po Novém roce bude moci Panasonic vaši výhru zaslat.
 
Soutěžní otázky:
1) Co znamená zkratka Hi-Fi?
2) Jak se jmenuje věda o hudbě?
3) V roce 2010 přišel Panasonic jako první na trh s jistým inovativním výrobkem - jakým?
4) Kolik linek má notová osnova?
5) Co znamená zkratka USB?
 
Soutěž končí 22.12. 2017 ve 13 hodin. Zasláním e-mailu potvrzujete následující:

Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
 

Soutěž byla zařazena do největšího českého katalogu soutěží o ceny České-soutěže.cz.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.