Share |

Velikonoční farmářské tržiště na Náplavce

foto: pořadatel akce

V sobotu 15. dubna 2017 se na Náplavce potkají prastaré tradice s velkoměstem. Tradiční farmářský trh je připraven uspokojit Vaše velikonoční přání mezi 8 a 14 hodinou. Beránci, mazance, vajíčka, jehněčí, skopové, kopřivy, a jiné sváteční dobroty najdete na klasickém farmářském trhu.

Až pod Výtoňské hodiny (mezi 8 - 16 hodinou) se rozšíří farmářský trh. V této prodloužené části najdete sváteční sortiment či věci pro radost: mazance a koláčkytradiční malované kraslice od babiček z Jižní Moravymodrotiskslivovičku, ale i současný design inspirovaný moravskými lidovými motivysváteční pečivocukrářské lahůdky, ale také exotické hosty – čerstvé i sušené ovoce a avokáda z africké Ugandy.

A zpět k tradicím: zde pod Výtoní si můžete s dětmi také uplést vlastní pomlázku pod vedením košíkáře, zkusit vytvořit moravskou drátkovanou kraslici, nebo s ateliérem Koira-Kissa vytvořit něžnou pohádkovou ovečku. Dětský obličejík podle vlastního přání vymaluje výtvarnice Veronika Koucká z Atelieru Dubina. Oči vám tu potěší i jarní bylinkykvětinykrásné velikonoční květinové dekoracekočičkybřezové větvičky nebo osení.

Přijďte si užít ruch i sváteční procházku na farmářský trh na Náplavce, který můžete navštěvovat už osmou sezónu. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.