Share |

Velikonoce online - abyste se v přeplněných obchodech netahali o poslední plato vajec

 
Velikonoce se kvapem blíží a s nimi přichází i čas příprav a nákupů vajíček, barev, sladkostí pro koledníky, ale také surovin pro sváteční tabuli. Ne každý se však dokáže připravit s dostatečným předstihem a Velký pátek tak místo zaslouženého volna tráví v přeplněných a často vyprodaných obchodech. Přitom již dnes existuje mnohem pohodlnější varianta - nákupy potravin online. Nakoupit je možné během deseti minut a nákup si nechat dovézt až do kuchyně. Služeb je na českém trhu dnes již dostatek.
 
Vajíčka v chladu a bezpečně až domů
Dovézt dvě plata vajíček spolu s ostatním nákupem domů, aniž by se rozbila, to bývá občas výkon. Teda pokud je vůbec seženete, protože na Velikonoce každoročně raketově stoupá poptávka po vejcích a obchody bývají občas vyprodané. Navíc si tu můžete vybrat mezi obrovským množstvím vajec - jasně odlišíte třeba ty z chovu na podestýlce anebo přímo s bio kvalitou.
 
Krásná barevná vejce
Přemýšlíte, kde sehnat barvy a obtisky nebo samolepky? Ani s tím není třeba lámat si hlavu. Některé e-shopy na Velikonoce zařadily do nabídky i toto zboží. A pokud máte rádi tradiční barvení, potěší vás, že například Kolonial.cz nabízí hned několik druhů generacemi prověřených barev OVO - ano, těch, které bezpečně známe všichni! 
 
Čerstvé bylinky pro velikonoční kuchyni
Jaká by to byla nádivka bez voňavých jarních bylinek. Pokud patříte mezi ty, kterým zahrádka ještě úplně neožila, prozkoumejte nabídku e-shopů. Online seženete bylinek víc, než vás možná napadne! U Kolonialu je například přiveze pěstitel teprve ve chvíli, kdy nákup vyrazí k vám, nemusíte se tedy rozhodně bát, že vám nedorazí čerstvé. 
 
Výběr masa jako u řezníka
Online si můžete bez problému nakoupit i maso. Díky moderním vozům s chladicími boxy se rozhodně nemusíte bát o jeho kvalitu. Kromě masa na přípravu „svátečních“ řízků, můžete online nakoupit i jehněčí maso, které je tradičně spojováno s Velikonoci. Pro mnohé z nás to může být příležitost, jak vůbec poprvé ochutnat jehněčí, které jinak není úplně tradiční součástí kuchyně českých domácností.
 
Pořádná koleda, na které se dá ušetřit
Češi za koledu průměrně utratí kolem 500 korun. To rozhodně není málo. Ale i tato částka se dá snížit - když budete nakupovat velká balení. Stačí sledovat ikony u jednotlivých produktů v e-shopech a zjistíte, že narazit na akci 2+1 anebo maxi balení není žádný problém. Třeba u Kolonialu u vybraných produktů platí, že čím víc jich koupíte, tím víc bude klesat jejich cena!
 
Dekorace a čerstvé květiny
Pokud vám jako dekorace nestačí pouze nabarvená vajíčka, nemusíte zoufat. Online totiž seženete i velikonoční věnce, zdobené květináčky anebo svíčky. Bohatě postačí i čerstvé řezané květiny - třeba takové tulipány krásně dotvoří sváteční tabuli.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.