Share |

VELIKONOCE ANEB JAK PŘEDEJÍT NEHODĚ S BERÁNKEM

Le Creuset - Kalíšky na vajíčka Původní cena: 1329,- Kč Outletová cena: 929,- Kč Sleva: 30%

Svátky jara jsou tuProbuďte jaro v sobě samé příjemnou kávou, zákuskem, posezením s kamarádkou či někým blízkým a kupte si i něco na sebe – stylového a kvalitního. Užijte si příjemnou sváteční atmosféru s vůní jara a jarních nákupů ve Fashion Arena Prague Outlet.

Stejně jako mazanec, pomlázka, kraslice či velikonoční úklid a jiné tradiční zvyky, patří k Velikonocům i beránek. A aby jste předešli případné nehodě při setkání s ním, musíte si koupit něco nového pro sebe, obdarovat se. Možná si ještě pamatujete, jak jste jako malá dostala ponožky, punčochy či jiné kousky oděvu. Pokud jste takovou tradici nedržela, tak je nejvyšší čas s ní znovu začít. Nějaký módní kousek, jarní obuv od značek Baldinini, Geox, Ara, Ecco, Deliberti, Salamander a dalších dokonce i s dodatečnou slevou z outletové ceny může velikonoční svátky velmi zpříjemnit. Nemluvě o tom, že takové obdarování má symbolizovat radost nad Ježíšovým vzkříšením. V nových botách se Vám to bude krásně vykračovat nejen slunečními ulicemi, ale i během nákupů ve Fashion Areně. Navíc tak učiníte velikonoční tradici za dost.
Přinášíme tipy pro vás či vašeho partnera na trendové záležitosti, které vnesou závan jara do vašeho šatníku i do vaší domácnosti. Pokud hledáte univerzální, a hlavně kvalitní produkty navštivte největší pražské outletové centrum s více než 200 světovými značkami vždy se slevou 30–70 %. V nabídce je v těchto dnech jarní zboží, které vás uchvátí pestrými barvami, které budou minimálně barevností konkurovat kraslicím a velikonoční výzdobě. Děti jistě ocení venkovní hřiště a vy si můžete v klidu a nerušeně dát výbornou kávu na terase.
Fashion Arena Prague Outlet nabízí zboží s 30–70% slevami z původních cen. Otevřeno je denně od 10:00 do 20:00


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.