Share |

Velebení Baskové Crystal Fighters poprvé v Praze

Chcete vědět, jak chutná electro-pop s příměsí flamenca nebo dubstepu? Zajděte 24. 5. do MeetFactory na Crystal Fighters!
Velebení Baskové Crystal Fighters poprvé v Praze
Crystal Fighters / foto: MeetFactory

Jen dva dny po adorovaných indie bůžcích Animal Collective láká pražská MeetFactory na další hodně zajímavou akci. V úterý 24. 5. si zde svou tuzemskou premiéru odbudou divocí Baskové Crystal Fighters.

Pětice, která se dala dohromady v roce 2007 ve španělském regionu Navarra a aktuálně operuje z Londýna, sbírá body především neotřelým mixem electro-popu s tradičními baskickými nástroji, lámanou angličtinou a sympaticky nakažlivým entuziasmem. Ten ostatně dostal i kritiky takových plátků jako Drowned In Sound, BBC Music nebo Metro, kteří při recenzování loňského debutu Star Of Love (k poslechu zde) chválou rozhodně nešetřili. Pokud byste si tedy při úterku rádi střihli nějakou náležitě rozjuchanou a pozitivními vibracemi nabitou party, není nad čím přemýšlet...

Klub  bude otevřen od 20:30. V roli předskokanů se představí slovenští indie-rockeři The Uniques, kteří jsou mnohými považováni za jedny z největších současných talentů slovenské scény. After party pak bude v režii DJského dua The Fakes. Lístky seženete v předprodeji sítí Ticketportal, Ticketpro a Ticketstream za 250,- Kč + poplatky, na místě pak zaplatíte 350,- Kč.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.