Share |

Veggie menu - novinka v Hard Rock Cafe

foto HRC

Že si v Hard Rock Cafe můžeme dát kdykoli výborné maso, už bereme jako samozřejmost. Ať už jsou to jejich slavné burgery, steaky, žebírka, křidýlka či třeba krevety, vždycky je to perfektně připraveno. Nicméně pro vegetariány nabídka dosud zvláště pestrá nebyla. To se nyní (zatím dočasně) změnilo a až do 13. listopadu můžete ochutnat plnohodnotné vegetariánské menu. 
 
Pokud máte velký hlad, dejte si třeba Cauliflower Burger plný spousty skvělých chutí - hlavní roli v něm hraje domácí osmažená květáková placka s česnekem, vejcem, kozím sýrem a oreganem, doplněná cuketou, dýní a sýrem Monterrey Jack v ogrilované bulce s rukolou, rajčetem a česnekovým aioli, nebo květáková “křidélka” (křupavý obalovaný smažený květák) podávaná s omáčkou z modrého sýra, celerem a mrkví (lze i v  barbecue variantě).
Vynikající je rovněž Grilled Ratatouille Wrap - grilovaný lilek, míchaná zelenina, pikantní sriracha majonéza, olivový olej a baby rukola, to vše zabalené v  příjemně okořeněné tortille - podávaný se salátem. 
 
Součástí menu jsou i nové saláty. Chcete-li tedy něco lehčího, vřele doporučuji například Pico de Gallo Quinoa Arugula Salad – čerstvý mix zeleniny upravený na způsob pico de gallo s quinoou, limetkovou šťávou a sekaným koriandrem smíchaným s rukolou, růžičkovou kapustou, pikantními pekanovými ořechy, sýrem feta, sušenými brusinkami a citronovým octovým dresinkem. Je to velmi osvěžující exploze chutí. 
 
Veggie menu doplňují i dva nové vitaminy přetékající koktejly - Very Veggie ‘Tini – čerstvá okurka, červená cibulka, máta a limetková šťáva protřepaná s řeckým jogurtem a vodkou a  Wascally Wabbit nealkoholický mix mrkvového, jablečného a pomerančového džusu, zázvoru, šťávy z pomerančových květů a mátového listu. 
 
Vegany jistě potěší, že nové pokrmy jim rádi připraví i ve veganské variantě.
 
Připomínat, že všechny suroviny jsou čerstvé a většina z nich je místní asi nemusím. Pospěšte si a ochutnejte - máte necelé dva týdny.
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.