Share |

Věc dne: sluchátka Sencor SEP 300

foto: Sencor

Designová sluchátka Sencor SEP 300 jsou stylové pecky s kovovým tělem, na českém trhu dostupné v osmi různých barevných variantách. Využít je tak můžete při sportu, studiu i v případě, kdy se chcete „odpojit“ od okolního světa a relaxovat. Vybaveny jsou mikrofonem a ovládáním zabudovaným přímo na kabelu.
 
Rádi byste poslouchali hudbu, rádio nebo jiné zvukové záznamy a nechcete u toho rušit své okolí? Zároveň sháníte sluchátka, která se hodí pro každou příležitost? Vyzkoušejte sluchátka Sencor SEP 300. Sluchátka do uší, tzv. pecky jsou velice komfortní a nabízejí velmi dobrou izolaci od okolních ruchů. Velmi dobře drží v uších a jsou proto ideálním řešením pro sport či jakýkoliv aktivní pohyb. Barevné provedení můžete vybírat z 8 variant podle nálady, konkrétního outfitu, a nebo si můžete pořídit na každý den jiná, a navíc ještě jedny pro výjimečné události.
 
Model SEP300 se dá propojit s MP3 přehrávačem, s mobilem nebo i s počítačem. V případě, že budete poslouchat hudbu z mobilu, můžete zároveň díky zabudovanému mikrofonu řešit naléhavé hovory. V poslední době se do podoby mluveného slova převádí spousta knih, a tak to, co jste nestihli v době povinné školní literatury, můžete snadno dohnat.   
 
V neposlední řadě můžete sluchátka využít při výuce cizích jazyků. Lepší než číst stále dokola učebnice, studovat gramatiku a učit se slovíčka, je naslouchat mluvenému slovu. Ve škole se většinou učí očima, ale pokud si chcete zlepšit mluvený projev, poslech je určitě snazší a často zábavnější varianta. Ať už si do přehrávače nebo do mobilu nahrajte filmy, pořady, písničky nebo lekce španělštiny, s těmito sluchátky bude poslouchání příjemné a jednoduché.
 
Sluchátka SENCOR SEP 300 jsou dostupné za cenu 249 Kč.
 
Technická specifikace:
Průměr reproduktoru: 10mm
Citlivost: 96±3dB (SPL at 1 KHz)
Impedance: 32 Ω +/- 10 %
Frekvenční rozsah: 20~20kHz
Délka kabelu:≤120cm
Rozměr mikrofonu:Ф4x1.5mm
Citlivost mikrofonu: 103 dB +/- 3 dB /1 mW (SPL at 1 KHz)
Frekvenční rozsah mikrofonu: 30~16000Hz
Konektor: 3,5 mm


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.