Share |

Věc dne: Ochlazovač vzduchu, který není klimatizace

foto Sencor

Pamatujete si na loňská parna? Patříte k těm, kterým to vedro nevadí a i v neskutečných 30°C můžete spát? Nebo ne? Tak pak pro vás máme několik řešení. Ale pamatujte, jaro už začalo a léto se blíží. Pořiďte si chladič vzduchu či klimatizační jednotku s dostatečným předstihem, ať nejste překvapeni nedostatkem na trhu těchto výrobků či nedostatkem času montážních firem. A značka SENCOR vás za včasný nákup i odmění slevou na montáž u vybraných firem.
Jako velmi levné ochlazení vzduchu a ještě i zvlhčení vzduchu vám SENCOR nabízí Ochlazovač vzduchu SFN 9011 SL, který vzduch chladí zásobou vody. Nezpůsobuje vysušený vzduch, vychladí standardní pokoj.  Má 3 programy rychlosti chlazení i režim SLEEP pro pomalé udržení chladu, i funkci ionizace vzduchu a časovač vypnutí. Dálkové ovládání. Dostupná cena 3.499 Kč.
 
Mobilní klimatizace SAC MT 7011 C, SAC MT 9011 C jsou kvalitní klimatizační jednotky, které zajistí okamžité vychlazení prostoru bez náročné a nákladné instalace. Jsou tedy vhodné do prostor bez možnosti technických úprav. Doporučené velikosti místnosti je 10 – 20 m2. Nevysušují vzduch. Chladící výkon 7000 nebo 9000 Btu/h. Dostupná cena 7.999 Kč a 8.499 Kč.
 
Pokud byste chtěli vyřešit nejen letní ochlazení vzduchu, ale i jarní a podzimní přitápění, můžete si pořídit mobilní klimatizační jednotku SAC MT 9012 CH, která chladí i topí. Rozsah nastavení teploty 18 – 35 °C v režimu chlazení a 10– 25 °C v režimu topení. Chladící výkon 9000 Btu/h. Dostupná cena 8.999 Kč.
 
Všechny uvedené klimatizační jednotky jsou minimálně náročné na pravidelnou údržbu, nevyžadují odborný servis (pouze mytí filtrů) a jsou v energetické třídě A.
 
Pokud máte vlastní dům či byt či jiný prostor a nemáte problém se úpravami nutnými pro montáž, můžete si pořídit splitové klimatizační jednotky SAC 0911CH – SEC 9011CH.
SENCOR nabízí 4 typy, které obsahují vnitřní i venkovní jednotku, které chladí, topí, zvlhčují vzduch i udržují stálou vnitřní teplotu. Klimatizace SENCOR mají 4 nastavitelné programy rychlosti výkonu a chladící výkon 9, 18, 24 i 90 Btu/h. Rozsah vytápění 16 – 31 °C (po 1°C). S dálkovým ovládáním. Režimy Auto i Turbo pro chlazení i vytápění. Dostupné ceny 11.999 Kč, 12.999 Kč, 19.999 Kč a 24.999 Kč. 
 
Další informace o výrobcích najdou zákazníci na stránkách http://www.sencor.cz/produkty.
 
O značce SENCOR:
Značka SENCOR se poprvé objevila v Japonsku ve vlně nově vznikajících značek, jako bylo Sony, Aiwa, Sanyo, po oživení ekonomiky v roce 1969. Od té doby významným způsobem rozšířila svůj sortiment a snaží se pokrývat veškeré portfolio domácích elektronických pomocníků. Dnes je SENCOR řízen z Evropy, výroba probíhá v Asii, ale stále s Japonskou přesností, důsledností a perfekcionismem. Dnešní designéři jsou špičkoví odborníci, kteří přináší do našich domovů moderní výrobky, které nejsou jen šedo-černo-bílé, ale nebojí se barviček a radosti. 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.