Share |

Ve Volyni bude šperkařský workshop, doražte

foto: pořadatel

Již počtvrté zve Volyně celou řadu profesionálních autorů, kteří předvádějí a učí, jak tvoří své šperky.

Nahlédněte do tajů výroby šperků
Na jednom místě si můžete zkusit více než dvacet druhů výroby šperků, vidět a nakoupit šperky vytvořené více než třiceti různými technikami.

Akce se koná v sobotu 26.května po celý den od 9 do 18 hodin v Pošumavské tržnici ve Volyni.

Workshop je veřejný, přijďte si vytvořit vlastní šperk. Vstup je zdarma, materiál se u každé dílny platí zvlášť za přiměřený poplatek, zvány jsou všechny věkové kategorie.

Nabídka je široká, dílny mají různé stupně obtížnosti, na své si přijdou jak nejmenší děti, tak zruční dospělí.

Těšit se můžete na ukázku tvorby vinutek nad kahanem či tiffany šperků. Bude k dispozici pojízdná sklářská pec a můžete si vyfouknout kouli.

Náplní dílen pak bude například smaltování na žehličce, drátovaní, tepaní mědi a stříbra, malování na keramickou hmotu, organzové kytičky, malování vitráže, dokonce tři dílny FIMA a mnohé další.

Budete si moci zkusit vyrobit prsten či náramek, uplstit náušnice či korále. Seznámíte se s ketlováním, šitím broží i slepením jednoduchých papírových náušnic.

Najdete zde šperky kované, zalité pryskyřicí, vyrobené ze starých vidliček, z papíru, korálků, fima, smaltované, tepané, drátkované, plstěné, origami, z keramické hmoty, papírmaše, plastové, malované, dřevěné,...

Na workshopu si budete moci koupit i materiál k domácí tvorbě.
Budou k dostání korálky, minerály a bižuterní komponenty (háčky na náušnice, uzávěry na korále, šňůrky na náhrdlníky,..).

Podrobnosti na webu www.sperkarskyworkshop.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.