Share |

Vánoční muffin-party se pořádá úplně poprvé v klubu Podnik

foto: pořadatel akce

Historicky první vánoční večírek v klubu Podnik se uskuteční v pátek 12. 12. 2014. Můžete se těšit na nabitý hudební program, skládající se z toho nejlepšího, co současná tuzemská sćena může nabídnout. Jelikož k vánočním svátkům neodmyslitelně patří i mlsání, připraveny budou také sladké muffiny a falafel.
 
Prvními interprety, kteří rozproudí atmosféru v klubu Podnik jsou budějovičtí VEES, kteří toho za svou kariéru dokázali hodně. Vybrousit styl od původního á la 60’s rock’n’rollu do současné podoby moderního rocku, podmanit si nejedno pódium ve střední Evropě i srdce mnohých fanynek. Kluci se snaží držet prst na tepu doby, a tak se není třeba obávat nostalgické retro kapely nebo kopírky současných ostrovních trendů. VEES si razí zcela vlastní cestu moderní tzv. «kytarovky» s autentickým zvukem i hudebními postupy, které nenechají chladným nikoho, kdo v pubertě poslouchal na shuffle Led Zeppelin a Arctic Monkeys. Část jejich energického setu se dá nazvat jako nepřetržitá stupňující se jízda, bez přestávky, bez šance na oddech. Poselství VEES je tedy jednoduché a jasné - i s malým nástrojovým obsazením (kytara / basa / bicí) je možné publikum urvat z bot.
 
Sekundující kapela Nano se může pochlubit servírováním inteligentního a zábavného popu, který je známý svou ač jednoduchou tak sofistikovanou formou. Koncerty Nano jsou energickou kombinací různých kytarových a elektronických hudebních vlivů s nečekaně autentickým soundem. Formace zkušených muzikantů v čele se zpěvačkou Marquet spojuje rock'n'rollovou energii a silné melodie s melancholickým nádechem do jedinečného hudebního zážitku.
 
Třetí uskupení, které doplní hudební program vánočního večírku je mladé trio s příznačným názvem Neřvi mi do ucha. Sourozenecké duo a jejich slovenská lyrická souputnice svou tvorbu rádi označují jako „introvertní disko“, Rádio Wave je pak neváhalo označit za ,,MIDI LIDI druhé generace“.
 
Nabitý line-up pak uzavírá Tomáš Dvořák aka Floex, kterého jistě není třeba zdlouhavě představovat. Skladatel, multimediální umělec a producent žijící v Praze, který ve své tvorbě propojuje elektronickou a akustickou hudbu do svébytné atmosférické podoby. Jeho klíčovým nástrojem je klarinet, na který hraje odmalička. Jeho live sety jsou zásadní nejen z hlediska použitých instrumentů, ale i díky specifické kompozici skladeb, která do svých vrstev vtáhne každého posluchače.
 
Uvolněte stres z vánočního shonu, pobavte se s přáteli, dobře se najezte a v neposlední řadě i pořádně roztančete parket v Podniku!
 
12. 12. 2014
Start: 20:00
Vstup: 100 CZK
Klub Podnik
fcb klubu Podnik
Bubenská 1
Praha 7


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.