Share |

V Praze je skvělý ramen bar

foto jk

S názvem The Address Idea jsme se setkali už před několika lety - pan Eugenio Bramerini tehdy v ulici 28. října rozjel pod tímto názvem obchod s vintage oblečením a malou řemeslnou stanicí, kde vám cokoli ocvočkovali. 
Záběr se zvětšuje. Vedle obchodu s použitými oděvy (na adrese 28. října 7)  je na adrese 28. října 9 ramen bar s názvem Kitchen. Není nový, ale moc se o něm neví. Pojďme to napravit.
Oproti třeba Budapešti má stran ramenů Praha ještě rezervy, takže je super, že tu je: KITCHEN je jednoduchý a hezký ramen bar, kde dostanete klasické japonské polévky a nudlová jídla. Jsou to polévky, které vás zasytí na mnoho hodin, porce jsou hodně velké a suroviny čerstvé a chutné - nepočítejte s polévkami ve smyslu menšího prvního chodu, ale jako s chodem hlavním.
 
 
Pokud je vám zima, máte hlad a chutnají vám pikantní věci, doporučuju supervydatný pork ramen s vepřovým. Při menším hladu si dejte třeba miso nebo salát. Najedí se tu i vegani. SNPRK, který mě na tenhle podnik navedl (dík!), ochutnal i několik dalších pokrmů a byl nadšen, takže se nebojte experimentovat.
 
Každé sousto je chuťová radost a i když podnik není úplně laciný (počítejte s cca 400 Kč na osobu, pokud si dáte nealko. Polendí menu pořídíte kolem 200), za své peníze dostanete zdravou, hodnotnou DOBROTU! 
 
www.kitchen-ramen-bar.cz
www.facebook.com/theaddressidea
www.facebook.com/kitchentheaddress
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.