Share |

V pondělí zdarma na britskou ambientní kapelu Alma

FREE MONDAYS
14/11/2016

Live:
ALMA
support: Little Husky (CZ)
Vstup zdarma!

od 22:30 Djs @ ROXY: Miquel,TGT, Pompeiy

Jsi srdcař, milovník post-rocku a atmosférických ambientních melodií? Pokud ano, zamiluješ si určitě i dvoučlenou londýnskou formaci Alma, při jejímž poslechu ti zamrazí podobně jako u skladeb Thoma Yorka. 

Na scéně se pohybují tepve od minulého roku, ale už si vysloužili pěknou řádku kladných recenzí a hlavně vydali stejnojmenné mini album. Z něj jako první představili single The Great Escape, který je takovou ambietní vesmírnou explozí. Je to skvělá nahrávka, se kterou se budete dívat do nebe a rozímat, co tam nahoře je. S vesmírem je spojuje i jejich jméno, které je zkratkou velmi silného teleskopu. 
Alma je projekt, kterému by všichni fanoušci Explosion In The Sky, 65daysofstatic nebo Radiohead měli věnovat pozornost.

https://soundcloud.com/almaband

LITTLE HUSKY je autor, který ze své ložnice vychrlil za poslední rok a půl tři ípíčka a jedno regulérní album. Žánrově nestálý songwriter, přeskakující od rozosřených garážových kytar po intimní folk, se na koncertech pokusí nasadit své hudební bramboračce jednotnou tvář a nezbláznit se z toho.

http://littlehuskyproject.com/
https://littlehusky.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=nhtwIgKsqyg

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.