Share |

V novém pražském klubu EPIC vystoupí slavný UMEK

EPIC in the DARK, tak se jmenuje jedna z pravidelných nocí nově otevřeného pražského klubu. Tuto sobotu na ní vystoupí jako první zahraniční host slovinská techno legenda UMEK a EPIC tak naznačuje, že jeho hudební dramaturgie bude skutečně pestrá – od komerčnější elektronické taneční hudby až po temnější techno a house.  
 
Co všechno dokáže špičkový zvukový aparát nového pražského klubu EPIC, zjišťují hudební fanoušci už bezmála tři týdny. V sobotu 14. dubna budou moci jeho sílu zažít také milovníci techna. Na prvním dílu pravidelné noci EPIC in the DARK totiž zahraje UMEK, světoznámý slovinský DJ a producent, kterého už celé roky miluje i české publikum. „Na seriálu EPIC in the DARK budeme představovat jména z techno, techhouse a minimal scény, protože chceme, aby byl náš klub multižánrový a tyto sub-žánry elektronické hudby zažívají ve světě svůj další comeback. UMEK patří k největším legendám techno scény a jeho produkce a zvuk jsou nezaměnitelné, takže byl naší jasnou první volbou", říká Dave Eremias, hudební dramaturg KLUBU EPIC.  
 
UMEK je skutečně legendou par excellence. Stál u samotného zrodu taneční scény ve své rodné zemi, když pořádal první ilegální rave party. Vlastní skladby začal vydávat v polovině 90. let a dodnes jich vypustil do světa nad pět set. Je majitelem věhlasného labelu 1605, na kterém dává prostor i mladým talentům. Jako DJ pravidelně navštěvuje všechny kontinenty světa a do letadla usedá minimálně sto krát za rok. Jeho nabitý kalendář obsahuje různé druhy eventů od temných klubových party v Berlíně až po obrovské stage nejvěhlasnějších festivalů vůbec. No a do toho všeho ještě zvládá týden co týden připravovat radiovou show Behind the Iron Curtain, kterou v současné době vysílá neuvěřitelných 150 stanic. A o čem se s ním máte bavit, když ho potkáte? Z otázek ohledně jeho výšky a vtipů o basketbalu už bude nejspíš unavený. Ale zkuste to přes módu. UMEK je totiž sneakerhead – miluje tenisky!
 
Pokud se chcete naladit nebo se nemůžete dočkat, poslechněte si novinky od UMEKa na www.soundcloud.com/umek.
 
Party EPIC in the DARK proběhne v sobotu 14.4. od 21.00 a kromě UMEKA na ní vystoupí DJové ELSY A MUSTEE. Vstupné je 350 Kč / VIP 550 Kč.
 
Více info na www.epicprague.com
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.