Share |

V Litomyšli se vyskytli vzácní růžoví panteři. Hrají rock 'n' roll.

Módní přehlídka Zuzany Kubíčkové
foto: pořadatel akce

Módní přehlídka návrhářky Zuzany Kubíčkové bude v sobotu 20. dubna od 19, 30 hodin v secesním Smetanově domě v Litomyšli. Oděvy oceněné designérky předvedou krásné modelky z Prahy a Brna. Poté bude taneční zábava ve stylu šedesátých let.Písně, například Elvise Presleyho, zahraje skupina The Pink Panthers (Růžoví panteři) ze Svitav. Výtěžek z akce pořadatel Dobré divadlo využije na pohádky pro děti.

Předprodej vstupenek je v Infocentru v Litomyšli na náměstí. Na raut je nutné se objednat telefonicky na čísle 777 637 888 nebo e-mailem: info@dobredivadlo.cz do 18. 4. 2013. Cena vstupenek je 200 Kč (přehlídka a koncert) a 500 Kč (přehlídka, koncert, přední místo u mola, raut).

program
14:00 prohlídka Litomyšle s rytířem (předchozí samostatný program)
19:30 módní přehlídka Zuzany Kubíčkové a vystoupení kouzelníka Jiřího Marka (kolekce ZIMA, CESTOVNÍ OBLEKY, JARO A LÉTO 2012, ZIMA 2013)
21:00 koncert skupiny The Pink Panthers rock 'n' roll

„Přijďte na módní přehlídku do secesního Smetanova domu – nejkrásnějšího divadla ve východních Čechách! Pobavíte se a ještě pomůžete dobré věci. Potěšíte se pohledem na půvabné modelky v krásných šatech. Po bohatém rautu si můžete zařádit jako kdysi na taneční zábavě. Zazní slavné hity rock 'n' rollu.Ze slavnostního večera budete mít i dobrý pocit u srdce, protože vstupné využijeme na pohádky pro děti“ říká pořadatel Tomáš Langr, ředitel Dobrého divadla.

Výtěžek pomůže dětem
Celý večer má dobročinnou motivaci. Vybrané vstupné pořadatel Dobré divadlo využije na pohádky pro děti. „Víme, že v dětech je budoucnost národa a tak bychom se o ně měli starat. Některé děti hrají násilné počítačové hry nebo nadmíru sledují televizi. My divadelníci jsme připravili řadu českých pohádek, které uvedeme v tomto roce ve Smetanově domě. A protože na to není grant, musíme se sami postarat. Oslovili jsme módní návrhářku Zuzanu Kubíčkovou a skupinu The Pink Panthers, kteří vystoupí bez nároku na honorář“ prozrazuje důvody slavnostního večera Tomáš Langr. 

Kontakty:
www.ZuzanaKubickova.com
www.Olo-Dressing.cz
www.AgenturaRadost.cz/the-pink-panthers

Tomáš Langr, 777 637 888, info@dobredivadlo.czwww.DobreDivadlo.cz

návrhářka Zuzana Kubíčková
V roce 2009 dokončila studium na VŠUP v Praze. Každý rok Zuzana představuje novou sezónní kolekci. Ve spolupráci s choreografkou Oldřiškou Křížovou vytvořila originální oděvy šachových figur (coby lidé v oděvu) v projektu ŠACH MAT. Poté se dohodly na další spolupráci a budování značky „ZUZANA KUBÍČKOVÁ“. Tato hvězda módního nebe je držitelkou několika ocenění. Nejvíce si váží vítězství v soutěži Czech Grand Design, kde získala titul DESIGNÉR ROKU 2011.
Po práci v Itálii se s choreografkou vrátila do Čech a na jaře 2012 si otevřela vlastní ateliér v Praze. Nově spolupracuje s designérkou obuvi Zuzanou Serbak a s iluzionistou Jiřím Markem. Kromě vlastních autorských návrhů ráda pracuje i na zakázku.

ilusionista Jiří Marek
Iluzionista a tanečník Jiří Marek patří mezi nejvýraznější osobnosti na České kouzelnické scéně. Vedle domácích ocenění se umístil i na World Championship of Magic 2006 ve Stockholmu. Jeho performance jsou založené na tanci a originalitě. Spolupracuje s předními choreografy, stylisty a tanečníky. Ve svých vystoupeních předkládá divákům příběhy plné emocí. Vedle vlastní produkce pracuje jako poradce ilusionista pro české umělce v showbyznysu a na divadelní scéně. Od 15-ti let se pohybuje na jevišti jako zpěvák, tanečník a kouzelník, vystupoval také v českých muzikálech.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.