Share |

V Chapeau bude nová párty - Hysterical vol. 1

repro k akci

I Like You Hysteric představí známé postavy pražské hudební scény v novém světle.

Po nedávném úspěšném turné se pražská dvojice I Like You Hysteric pustí ve svém domovském klubu Chapeu Rouge Underground do nového projektu, který fanouškům nabídne nový pohled na známé tváře hudební scény.

Pod taktovkou I Like You Hysteric, kteří nedávno vydali své třetí EP The Pigs Are Alright, se v sobotu 28.dubna rozjede party s příslibem nových hudebních jmen jako Make My Heart Explode (nová kapela členů Toneless), nebo úspěšného projektu Calm Season, kde Adam Vopička a Terezie Kovalová vystoupí s krátkým ochutnávkovkým setem z jejich nadcházející debutové desky. Celý večer zahájí charismatický písničkář Oliver McGillick se zajímavým projevem.

Tyto hudební jednohubky budou postupně střídat za djským pultem Martin Destroyer (The Prostitutes), nejmladší člen kapely Luno Martyn Starý a polovina  ženského dua QOTA ve speciálním setu s DJ Hiffi (Skyline).

Členové ILYH budou mít na své první oficiální párty s názvem Hysterical party vol. 1 hlavní slovo přesně o půlnoci, v jejímž světle a vlastní hudbě představí i svůj zbrusu nový videoklip. Proto si to nenechte ujít.
 
28.4. 20:00
Chapeau Rouge

www.chapeaurouge.cz

www.facebook.com/events/330021183717942
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.