Share |

V Café V lese se objeví Seafret

foto: pořadatel akce

Pocházejí z malého městečka Bridlington, jmenují se Jack Sedman (zpěv) a Harry Draper (kytara), dali si název Seafret a předloni vydali své debutové album "Tell Me It’s Real". 18.května zahrají pražskému publiku v Café v Lese.

Dali se dohromady před několika lety. Harry Draper byl zkušený místní muzikant a Jack Sedman někdy v té době objevil svůj pěvecký talent.

Začali skládat písničky a dařilo se. “Písničky nám doslova padaly z nebe,” vysvětluje Jack Sedman. “Já předtím nikdy nic nenapsal a teď to šlo samo! Prostě to mezi námi funguje!"

Seafret je slovo, které označuje jednak tyhle dva muzikanty, jednak mlhu, která se valí v létě ze Severního moře na pevninu. Dvojice teď bydlí v Londýně a moře jim moc schází. 

Seafret skládají upřímnou hudbu, která vás uchvátí. V písničkách zpívají o životě kolem - jsou skvělí pozorovatelé. Představte si mořskou mlhu protkanou akustickými nástroji, něžnou elektronikou, šeptavými smyčci a melancholickými vokály. Skladba "Oceans" byla streamována 36milionkrát na Youtube a Spotify - v klipu se objevila hvězda Game of Thrones Maisie Williams.

Seafret právě vydávají nový singl "Blank You Out" a nejen ten zahrají 18.května v pražském Café V lese.

Vstupenky jsou v předprodeji za 250,- Kč + poplatky, na místě v den koncertu za 300,- Kč. /VSTUPENKY/ /FB EVENT/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.