Share |

Upleťte si pomlázku přímo na trhu!

První jarní úplněk určuje datum Velikonoc – nejvýznamnějšího křesťanského svátku. Slavnost vzkříšení Krista je vrcholem liturgického církevního roku. Ve svatém týdnu před Velikonocemi a to na Velký pátek a Bílou sobotu můžete na farmářském tržišti „Jiřák“ nakoupit spousty dobrot na Velikonoce. Mnohým také končí postní období a po sobotní vigilii si na Velikonoční neděli anebo pondělí mohou dopřát něco slavnostního.
 
 
Na tržišti si proto nenechte ujít především čerstvá vajíčka z volného výběhu, kopřivy, velikonoční nádivku, velikonoční beránky a zajíčky, jehněčí maso a mladou drůbež – a také pro výzdobu – osení, kraslice a samozřejmě vraňanské pomlázky. Ostatní sortiment, jako např. poctivé uzeniny, maso v biokvalitě, kvalitní i celozrnné pečivo, sýry, jogurty, mléko, džemy, medy, zelenina, ovoce, bylinky, sazenice, české řezané květiny a mnoho dalšího, nakoupíte samozřejmě také.
Pátek i sobotu doplní živá hudba v podání hudebních formací Praguematic, Electroshock a Fluffy Pie.
Pro děti, rodiče i prarodiče je připravena kreativní dílna s velikonoční tématikou a také pletení pomlázek. A to v pátek 3. 4. 2015 od 10 do 16 hodin a v sobotu 4. 4. 2015 od 10 do 14 hodin.
Na Jiřák můžete přijít každou středu, čtvrtek, pátek a sobotu a v sobotu také na Náplavku.
Rádi bychom Vás pozvali také na další tematické akce, pořádané spolkem Archetyp, jako jsou Jarní bylinky (24 a 25. dubna) a další. Více na www.farmarsketrziste.cz nebo na www.facebook.com/ftpraha.
 
 
 
Farmářské tržiště Praha:
Náplavka – sobota 8:00 – 14:00
Jiřák – středa, čtvrtek a pátek 8:00 – 18:00, sobota 8:00 – 14:00

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.